Τζ. Κάρβερ: «Καλά τα 4 τέρματα, αλλά...»


7 Jul 2016, 10:31 p.m. kifinescom

Όπως και στο προηγούμενο παιγνίδι ο προπονητής της ομάδας μας δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας στο 90λεπτο. 

Ο Άγγλος τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα χρειάζεται περισσότερη εξυπνάδα κυρίως στο επιθετικό 1/3. Επισήμανε ότι η ομάδα κοιμήθηκε στο γκολ της Μπάνατς όμως στο τέλος το αίσθημα του να φεύγεις από το γήπεδο έχοντας σκοράρει 4 γκολ δεν μπορεί παρά να είναι καλό.

Αναλυτικά:

Είπα ψες ότι το ματς θα ήταν δύσκολο και νομίζω ότι αυτό επαληθεύθηκε. Είχα πει ότι στο πρώτο ματς δεν ήμουν ευχαριστημένος με την εμφάνιση αλλά με το αποτέλεσμα. Παρότι και σήμερα ισχύει το ίδιο στα 90 λεπτά είδα αρκετά που μ' άρεσαν στα τελευταία 30. Στην φάση που δεχτήκαμε το γκολ "κοιμηθήκαμε". 

Είμαστε νέα ομάδα με νέο προπονητή, νέα παιδιά που χρειάζονται να μάθουν τον νέο τρόπο δουλειάς μας. Χρειάζεται χρόνος για να γίνουν όλα αυτά. Ο προπονητής της Μπάναντς πρέπει να νοιώθει περήφανος για την ομάδα του. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας δεν θα είναι ικανοποιημένοι από τα όσα είδα στα 90 λεπτά, όμως εν τέλει είναι καλό το αίσθημα του να σκοράρεις 4 γκολ και η ουσία είναι ότι προκριθήκαμε. 

Αν σκεφτείτε την προσωπικότητα μου είμαι ένας πολύ εκφραστικός άνθρωπος και με πολύ πάθος και αυτοπεποίθηση. Αυτό το πάθος χρειάζεται στην ομάδα όμως χρειάζεται κάτι παραπάνω όπως εξυπνάδα και καλύτερες αποφάσεις κυρίως στο αντίπαλο 1/3. Όταν μπαίνεις στο παιγνίδι όσο εύκολο κι αν είναι θεωρητικά, πρέπει να το αντιμετωπίζεις σαν να είναι απέναντι στον πρωταθλητή. Ακόμη κι αν δεν έρθει το αποτέλεσμα, αν τα δώσεις όλα θα αφήσεις τον κόσμο ικανοποιημένο. 

 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs FC Banants

July 2016

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines