Η αποστολή με Εθνικό


16 Sep 2016, 7:56 p.m. kifinescom

Στο Δασάκι της Άχνας ταξιδεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, με στόχο την επάνοδο στις νίκες μετά τα δύο κολλητά ανεπιθύμητα αποτελέσματα με Αναγέννηση και Δόξα. 

Ο Τζον Κάρβερ θα έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σοϊλέδη, Όρσουλιτς, Καρλίτος, Χριστοφή και Ντάρμπισιαϊρ που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ ο Ρουσιάς που είναι στην αποστολή, δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει δεδομένου ότι χρειάζεται σταδιακή επάνοδο σε αγωνιστικούς ρυθμούς. 

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Ντάριο Κρέσιτς, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Ανδρέα Παναγιώτου, Μάριο Δημητρίου, Λούκα Βύντρα, Μπρούνο Νασιμέντο, Ανδρέα Φραγκέσκου, Θανάση Παντελιάδη, Ρενάτο Μαργκάσα, Φάνο Κατελάρη, Γεράσιμο Φυλακτού, Μπλάτι Τουρέ, Γκεόργκε Φλορέσκου, Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Δήμο Χαντζάρα, Σάκη Κύπρου, Ονησίφορο Ρουσιά και Κίλιαν Σέρινταν.

Φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Δημήτρης Χριστοφή, Άρης Σοϊλέδης και Καρλίτος.

Ο Ματ Νταρμπισάιαρ, λόγω κάκωσης που δημιουργήθηκε μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Μάριν Όρσουλιτς ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και θα περάσει από διαγνωστικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί η κατάστασή του.

Διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθούς τους Ιωάννη Λαζάρου και Χαράλαμπο Γεωργίου. 4ος ορίστηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο αγώνας αρχίζει στις 6μμ και θα μεταδίδεται ζωντανά από το CytaVision Sports 2 ενώ ζωντανή ενημέρωση θα υπάρχει στην σελίδα του αγώνα στα στατιστικά. 

Τα στατιστικά του αγώνα Εθνικός Αχνας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines