Κάρβερ: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε»


17 Sep 2016, 8:21 p.m. kifinescom

Στην αντίδραση παρά την απογοήτευση του γκολ του Εθνικού στάθηκε ο Τζον Κάρβερ  που κρατάει τη νίκη που θα δώσει δυναμική για τη συνέχεια. 

Αναλυτικά:

Πρώτα από όλα να πω ότι ερχόμενοι σε ένα τέτοιο γήπεδο, γνωρίζονταν την κακή προιστορία, ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν. Και ήταν δύσκολο. Τα καταφέραμε στο πρώτο μέρος να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βάλουμε ένα γκολ όμως μας έλειψε το δεύτερο γκολ που θα μας έδινε κάτι παραπάνω. 

Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε την πίεση και όντως μας δυσκόλεψε ο Εθνικός. Όμως σήμερα δεν είχε σημασία πως θα κερδίζαμε αλλά το να κερδίζαμε. Σίγουρα απογοητευτήκαμε για το γκολ που δεχτήκαμε αλλά κερδίσαμε. Έχουμε μαζεμένους τραυματισμούς, με τον Φιλιώτη να κτυπάει στην κλείδα σήμερα και να προστέθεται σ' αυτούς και υπό αυτές τις συνθήκες είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη που μας επιτρέπει να πάμε σε εντός αγώνα με νίκη. 

Το ποδόσφαιρο είναι πολύ ανταγωνιστικό και αυτό είναι που αγαπώ σ' αυτό. Ήταν σε κάποια σημεία ένα αμφίρροπο παιγνίδι, όμως δείξαμε ότι με πνεύμα νικητή και λίγη τύχη μπορούμε να ανεβούμε στον βαθμολογικό πίνακα. 

Ο Ντανίλο Ντότσιτς από τηπλευρά του, δήλωσε:

Είναι δύσκολο όταν παίζεις τόσο καλά απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο όπως την ΟΜΟΝΟΙΑ να μένεις με άδεια χέρια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την απόδοση τους. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι για να μην πάρουμε 3 πόντους και όχι μόνο 1. Το πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με πολύ φόβο και σεβασμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τους επιτρέψαμε να ελέγξουν τον αγώνα. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και αυτό άλλαξε το παιγνίδι μόλις στο 15λεπτο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο τους πιέσαμε πιο ψηλά και δοκιμάσαμε να μην τους αφήσουμε να παίξουν τις κοντινές πάσες. Ακόμη και οι αλλαγές μας μας βγήκαν, κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε όμως όταν είχαμε ευκαιρίες για να σκοτώσουμε το παιγνίδι δεν το καταφέραμε. Είναι κρίμα το ότι χάσαμε σήμερα, όμως αν συνεχίσουμε με το ίδιο μαχητικό πνεύμα στα επόμενα ματς περιμένο πιο λαμπρό μέλλον για την ομάδα μας. Την Τετάρτη έχουμε πάρα πολύ δύσκολο παιγνίδι απέναντι στην ΑΕΚ και πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα και να προετοιμαστούμε. Ευχαριστούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ για ένα καλό και τίμιο παιγνίδι. Όλοι οι θεατές είδαν ένα πολύ καλό παιγνίδι και έμειναν ευχαριστημένοι. 

Τα στατιστικά του αγώνα Εθνικός Αχνας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines