Ντάρμπισιαιρ: «Έχουμε τη θέληση να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση»


24 Sep 2016, 9:29 p.m. kifinescom

Στάθηκε στο ότι η ομάδα πέτυχε το ζητούμενο, που ήταν η νίκη ο man of the match Ματ Ντάρμπισιαιρ. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας μίλησε για μια ομάδα που είναι οικογένεια και τόνισε ότι δουλεύουν σκληρά για να έρθει η βελτίωση. 

Αναλυτικά:

Δεν ξέρω αν είμαι εγώ που άλλαξα το παιγνίδι, όμως αξίζει ένα μπράβο στην ομάδα γιατί επιστρέψαμε 2 φορές στο παιγνίδι. Μιλάει αυτό για το κλίμα στην ομάδα μας. Ξέρω ότι πολλές φορές είναι δύσκολο να το δεις αυτό, όμως πιστέψτε με ότι είμαστε μια οικογένεια που δουλεύει πολύ για να βελτιωθεί. 

Στο ποδόσφαιρο μερικές φορές τα πράγματα έρχονται αλλιώς από ότι περιμένεις. Εμείς δείξαμε αρκετές φορές ότι έχουμε τον τρόπο να αντιδρούμε. Αν το πετύχουμε αυτό, να έχουμε σωστή αντίδραση και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Να είμαστε σταθεροί και αυτό θα είναι κάτι καλό.  Για εμένα είναι εξαιρετικά θετικό το ότι η ομάδα αντέδρασε και αυτό δείχνει τον χαρακτήρα που έχουμε σαν ομάδα. 

Θα το αφήσουμε πίσω το ματς, το οποίο ξαναλέω ότι κερδίσαμε και θα πάμε με πολλή θέληση και στο Τσίρειο. Όλα τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα για το ότι έρχεται ντέρμπι και πάμε και εκεί για την νίκη.

Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να έχουν την άποψη τους. Πληρώνουν εισιτήριο και έχουν απαιτήσεις. Κερδίσαμε όμως. Όχι όπως θέλαμε, αλλά τ καταφέραμε. Σας το λέω ξανά ότι είμαστε μια οικογένεια που δουλεύει μαζί και είναι μονοιασμένη για να τα πάμε καλύτερα.Και θα τα καταφέρουμε.

Follow Kifines