Α. Δημητρίου: «Με νίκες βελτιώνουμε την προοπτική μας»


9 Jan 2017, 12:07 p.m. kifinescom

Στον Supersport FM μίλησε ο Αντρέας Δημητρίου για τον χθεσινό αγώνα με την Καρμιώτισσα, την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και τις μεταγραφές. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: 

Σ' αυτή τη δύσκολη σειρά αγώνων μέσα στον Ιανουάριο είναι σημαντικό να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Οι 3 βαθμοί έχουν βελτιώσει την προοπτική μας αφού με την 4η συνεχόμενη νίκη πλησιάζουμε στις πιο ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Σίγουρα δεν θέλαμε άλλο ένα ματς-καρδιογράφημα αλλά στο τέλος μετράνε οι βαθμοί.

Χάσαμε σποιυδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που αν είχαμε το καθαρό μυαλό να τις κάνουμε γκολ θα μας έδιναν τη δυνατότητα να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Το 2ο ημίχρονο έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και σε δύσκολες συνθήκες όμως ήρθε στο τέλος το γκολ που ψάχναμε. Σημαντικό ότι αγωνίστηκαν χθες 3 ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας ενώ σε άλλο ένα παιγνίδι η ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος και πήρε το τρίποντο. Όπως και το ότι κρατήσαμε καθαρή εστία μετά από καιρό. 

Για την δύσκολη συνέχεια με τα διπλά ματς με Εθνικό αλλά και τα ντέρμπι με Απόλλωνα και Ανόρθωση:

Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο αφού μας περιμένουν 4 σημαντικά παιγνίδια. Μας περιμένει πρώτα ο Εθνικός στο κύπελλο με την ομάδα της Άχνας να μας έχει προετοιμάσει για το τι είδους παιγνίδι μας περιμένει ενώ μετά ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα. Θυμόμαστε όλοι τι έγινε στο ματς του Τσιρείου. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε στα παιγνίδια που μας περιμένουν τον Γενάρη. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί για αυτή την περίοδο από πριν και μια από τις ενέργειες είναι το να αλλάζουν τα πρόσωπα αναλόγως του αγώνα. 

Είναι γεγονός ότι είναι παιγνίδια πολύ σημαντικά. Οφείλουμε να τα δούμε ως πακέτο αγώνων για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Χρειάζεται η σωστή διαχείριση του ρόστερ. Έχουν γίνει κι άλλες ενέργειες όπως την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών και την αποκατάσταση τους ενόψει των συνεχόμενων ματς.

Η ομάδα έχει θέσει ως στόχο να πάρει το Κύπελλο άρα είναι σημαντικό το πρώτο ματς με τον Εθνικό. Εκεί επικεντρωνόμαστε τώρα αφού θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης και βήμα βήμα να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε πέρσι. 

Για τον τραυματισμό του Δημήτρη Χριστοφή:

Ο Δημήτρης νιώθει σήμερα πολύ καλύτερα. Σήμερα έχει κάνει αποκατάσταση όπως και όσοι όλοι αγωνίστηκαν χθες. Αύριο θα γίνει αξιολόγηση ξανά του ποδοσφαιριστή. Ο τραυματισμός του προήλθε από κτύπημα αντιπάλου, εκ πρώτης δεν φαίνεται σοβαρός όμως αύριο θα ξέρουμε με σιγουριά την ετοιμότητα του. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι έτοιμος για φουλ προπονήσεις και αύριο θα κριθεί αν μπορεί να μπει στην αποστολή την Τετάρτη ή στο ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα. 

Για την περίπτωση του μέσου Νικάντρο Μπρέεβελντ που ήταν χθες στο ΓΣΖ: 

Χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή για να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται για να εγγραφεί ο ποδοσφαιριστής (σσ πρέπει πρώτα να αποχωρήσει και να διαγραφεί άλλος ποδοσφαιριστής) .

Για τον Ονησίφορο Ρουσιά και για το αν έχει κλείσει το θέμα παραμονής του στην ομάδα

Στον Ρουσιά είπαμε ότι είναι αναγκαίος για την ομάδα μας. Το δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι ο ποδοσφαιριστής είναι αναγκαίος στην ομάδα μας.  Μπήκε στα δύο τελευταία ματς και βοήθησε. Από την πλευρά μας θέλουμε να τον κρατήσουμε και τον χρειαζόμαστε, δεν μπορώ να ξέρω αν θα έρθει κάποια πρόταση στο μέλλον. 

Για τον Μάριο Δημητρίου που ήταν εκτός αποστολής:

Δεν θέλω να σχολιάσω για θέματα που άπτονται της τεχνικής ηγεσίας. Είναι καθαρά θέμα προπονητή. 

Για το αν θα αποκτηθεί και αμυντικός:

Πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο για να δούμε πως θα ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφική. Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή την χρονική στιγμή. 

Θέλουμε μέσω της μεταγραφικής Ιανουαρίου να κάμουμε άλλο ένα βήμα για να φτιάξουμε μια ομάδα κορυφής. Μαζί με άλλες ενέργειες που αφορούν την υποστήριξη της ομάδας, στόχος είναι να δυναμώσουμε για να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα τόσο εντός ενός αγώνα όσο και σε κάθε ξεχωριστό αγώνα. Έτσι θα κερδίζουμε κάποια παιγνίδια πιο γρήγορα. 

Έχουμε παιδιά μέσα από την ομάδα που μπορούν να βοηθήσουν κάτι που φάνηκε φέτος με ποδοσφαιριστές σαν τον Κατελάρη. Σαν αυτό το παράδειγμα υπάρχουν κι άλλα και θα τα δούμε στην συνέχεια. 

 

Follow Kifines