Τζ. Κάρβερ: «Χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες»


8 Jan 2017, 8:33 p.m. kifinescom

Στην αναποτελεσματικότητα μας στο να τελειώσουμε τις αρκετές φάσεις του πρώτου ημιχρόνου και την πίεση που επέφερε στην ομάδα στάθηκε ο Τζον Κάρβερ στις δηλώσεις του. 

Ο Άγγλος τεχνικός συγκεκριμένα δήλωσε:

Είναι δύσκολο να δίνεις συνεχόμενα ματς και οι παίχτες της Καρμιώτισσας έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις όπως και οι δικοί μας. Κάναμε αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν μπορούμε να δημιουργούμε τόσες φάσεις και να μην τις τελειώνουμε. Προσθέτουμε πίεση στην ομάδα που είναι ανεπιθύμητη. Από την άλλη δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αμυνθήκαμε, ιδιαίτερα στα τελευταία στάδια του αγώνα. Το ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας είναι κάτι το σημαντικό. 

Έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιγνίδια και αυτό μας επηρεάζει. Δεν είναι όμορφα αυτά τα παιγνίδια όμως οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί και το ότι σμικρύνθηκαν οι διαφορές από τους προπορευόμενους είναι κάτι το θετικό. 

Για τα δύο πρόσωπα της ομάδας στα δύο ημίχρονα και το πόσο επηρέασε σ' αυτό η απουσία του Χριστοφή. 

Δεν μπορούμε να σταθούμε σε μόνο ένα ποδοσφαιριστή. Το είχα πει από την αρχή αυτό. Είμαστε ομάδα και πρέπει σαν ομάδα να πολεμάμε. Ήρθαν παιδιά από τον πάγκο και έδωσαν λύσεις και πρέπει να πολεμάμε όλοι μαζί για τα αποτελέσματα. Δεν εξαρτόμαστε από ένα ποδοσφαιριστή. 

Ο Δημήτρης είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής όμως πρώτα από όλα είναι η ομάδα. Έχει δεχτεί ένα κτύπημα πίσω στον δικέφαλο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και τον θέλουμε υγιή. 

Είχαμε αγώνα πριν 3-4 μέρες και αυτό σίγουρα μας επηρέασε. Πρέπει να δώσω τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους. 

Follow Kifines