Επιστρέφει ο Βύντρα στη θέση του Φαμπριτσιο


28 Dec 2017, 10:23 a.m. kifinescom

Όλα δείχνουν επιστροφή του Λούκα Βύντρα στην αγωνιστική δράση με την φανέλα της ομάδας μας, με τον Φαμπρίτσιο να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας. 

Ο Ελλαδίτης αμυντικός αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 13 Μαΐου στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στο αποελ, όμως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι πιθανότητες να τον ξαναδούμε μετά την παρέλευση 6 μηνών με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι κάτι παραπάνω από πολλές. 

Ο Βύντρα θα αντικαταστήσει τον Φαμπρίτσιο στο ρόστερ, αφού ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το ΔΣ για διακοπή του συμβολαίου του. Τι κίνητρα μπορεί να έχει ο Έλληνας πρώην διεθνής, για να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο μετά από 6 μηνών αγωνιστικής αποχής και για μια ομάδα που τον...σκάρταρε, μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Πάντως πέρσι, κατέγραψε 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όντας βασικός στις 29. Στον αντίποδα, ο Φαμπρίτσιο στους λίγους μήνες παρουσίας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, συμπλήρωσε 13 συμμετοχές με τις 12 εξ αυτών στην αρχική εντεκάδα. 

Το ερώτημα που τίθεται - και σωστά - είναι ποιος αποφάσισε την επιστροφή του Βύντρα. Ήταν μια απόφαση τορυ συμβουλίου η οποία "επιβλήθηκε" στον προπονητή με το επιχείρημα της οικονομικής στενότητας και με δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής είναι κανονικά στο payroll της ομάδας; Ή όντως ο Ιβάιλο Πέτεφ είδε κάτι στις 3 βδομάδες που τον έχει στις προπονήσεις ; Το γεγονός ότι η πληροφορία επιστροφής του στην ομάδα βγήκε την βδομάδα όπου η ομάδα δεν είχε προπονητή πάντως, μάλλον ενισχύει την πρώτη θεωρία. 

Η ουσία όμως είναι το πόσο επιτυχής θα είναι η κίνηση. Μπορεί στο τέλος της ημέρας το κίνητρο του Βύντρα να αποδείξει ότι τον αδίκησαν στην Ομόνοια, να λειτουργήσει θετικά και να αποδόσει τουλάχιστον καλύτερα από τον προκάτοχό του (Φαμπρίτσιο). Αυτό που σίγουρα απεύχονται όλοι στην ομάδα είναι η νέα θητεία του Βύντρα, να είναι απλά μια τυπική παρουσία όπου θα κολλήσει ένσημα και να συμπηρώνει τις 11άδες στο δίτερμα... 

Follow Kifines