Τζ. Κάρβερ: «Δεν μπορεί να ξέρει κανένας τι θα γινόταν στα τελευταία 15 λεπτά»


22 Feb 2017, 7:19 p.m. kifinescom

Ο Τζον Κάρβερ έδειξε απογοητευμένος μεν, ψύχραιμος δε ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να δεχτεί ερωτήσεις μετά τις δηλώσεις του. 

Ο Άγγλος αναγνώρισε την ανωτερότητα του Απόλλωνα και έκανε λόγο για πίεση που υπάρχει πάνω στην ομάδα που απορρέει από την έλλειψη τίτλων την τελευταία 5ετία. 

Αναλυτικά:

Εϋχομαι τα καλύτερα στον Απόλλωνα και μακάρι να κερδίσει το Κύπελλο. Στα δύο ματς πέρασε η καλύτερη ομάδα. 

Είναι πολύ περίεργη αυτή η εμπειρία. Στα 30 χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο δεν έχω ζήσει ποτέ τέτοιο πράγμα - και έχω ζήσει πολλά - να διακοπεί αγώνας με τόσο πολύ χρόνο να απομένει. Σ' αυτά τα δεκαπέντε λεπτά μπορούσαν να συμβούν πολλά. Είναι μεγάλη ομάδα που στα 5 χρόνια δεν έχει κερδίσει τίποτα και καταλαβαίνω τον κόσμο. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα. Το καταλαβαίνω αυτό. Αναγνωρίζω την φήμη της ομάδας και κατανοώ την αντίδραση για τα αποτελέσματα. Όμως εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την αντίδραση αυτή και από μικρός έχω μάθει να παλεύω και αυτό θα κάνω. 

Αυτό όμως δεν πρέπει να αφαιρέσει από την ποιότητα του αντιπάλου και του προπονητή τους. 

Ο Σοφρώνης Αυγουστής ευχαρίστησε τον Κάρβερ και είπε: 

Ειμαι τυχερός που δίπλα μου έχω ένα έμπειρο προπονητή που αντιμετωπίζει με τέτοια ψυχραιμία τα γεγονότα. Αυτό θα μου χρειαστεί ίσως στην συνέχεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που δουλεύουν πάρα πολύ για να βγάζουν αυτή την εικόνα στο γήπεδο. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας την Δευτέρα. 

 

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines