Αντάμοβιτς και Ζελάγια στο μικροσκόπιο


5 Mar 2017, 10:36 a.m. kifinescom

Οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήδη κοιτάζει τα της ενίσχυσης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με δύο στόχους από την εγχώρια αγορά να έχουν ήδη προσεγγιστεί και τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο λόγος για τον Σέρβο μέσο της Καρμιώτισσας Μάρκο Αντάμοβιτς και τον Αργεντίνο επιθετικό του Εθνικού Άχνας, Εμίλιο Ζελάγια. Και οι δύο βρίσκονται εδώ και καιρό υπό παρακολούθηση και φαίνεται να έχει ήδη γίνει επαφή για να συμφωνήσουν σε συμβόλαιο με την ομάδα μας την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Βέβαια είναι απορίας άξιον ποιος αποφασίζει πλέον για τέτοια θέματα. Ως γνωστόν ο καθ ύλην αρμόδιος, Νίκος Νταμπίζας, βρίσκεται υπ' ατμόν και η θέση του στην οργανική αρχηγία του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι επισφαλής. Νέος προπονητής ακόμη δεν υπάρχει αφού παρά τα όσα ακούστηκαν για πιθανή συμφωνία με τον Πάμπο Χριστοδούλου, ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις ανανέωσης με την ΑΕΛ. 

Είναι καλό λοιπόν κάποιος να μας ενημερώσει ποιος είναι πλέον ο αρμόδιος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, που είναι φυσιολογικό να τρέχει χωρίς διακοπή. Μάλλον οι ίδιοι που αρνούνται να πάρουν δρόμο παρά τις (πολλές) αποτυχίες και είναι συνυπεύθυνοι στο χάλι που βρισκόμαστε σήμερα... 

Τώρα για τους Ζελάγια και Αντάμοβιτς να πούμε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν φέτος με την απόδοση τους στην ομάδα τους. Ο Ζελάγια έχει βγάλει αρκετές επιθετικές αρετές σκοράροντας 13 τέρματα με την φανέλα του Εθνικού ενώ ο Αντάμοβιτς ήταν από τους παίχτες που είχαν σημαντικό και καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια μέχρι σήμερα της ομάδας των Πολεμιδιών για παραμονή. Αν μπορούν τώρα να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει, αν και είμαστε της άποψης ότι στην ηλικία τους θα έπρεπε να ψάχνουμε την εμπειρία πρωταθλητισμού... 

Follow Kifines