Οφείλουν να τοποθετηθούν οι παλαίμαχοι


30 May 2017, 10:46 p.m. kifinescom

Από το απόγευμα της Τρίτης κυκλοφορεί η είδηση στο διαδίκτυο ότι ο Μαλέκκος φόρεσε την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος σε αγώνα παλαιμάχων της Ομόνοιας με αντίπαλο μια ομάδα τουρκοκυπρίων. 

Εφόσον δεν υπάρχει φωτογραφικό ντοκουμέντο που να το αποδεικνύει, θεωρούμε ότι ο Όμιλος Παλαιμάχων σε πρώτο χρόνο πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πιο πάνω είδηση. Λέμε σε πρώτο χρόνο γιατί στην συνέχεια, εάν και εφόσον η είδηση ευσταθεί, θα πρέπει λογοδοτήσουν για την ντροπιαστική αυτή εξέλιξη αφού είναι αδιανόητο ο άνθρωπος που έδειξε στον δρόμο για τους μετέπειτα προδότες, να ξαναφόρεσε φανέλα της ομάδας μας με το ένδοξο έμβλημα επάνω της. 

Κατά δεύτερο, υπό την άιρεση της επιβεβαίωσης της είδησης, θα πρέπει να απολογηθούν όλοι όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν αλλά και να δεσμευτούν ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί. 

Ο κόσμος της Ομόνοιας, όσα χρόνια κι αν περάσαν δεν ξεχνά την προδοσία. Και δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρεθεί κανείς που ατίμασε την ιστορία και την οικογένεια του παίρνοντας μεταγραφή στο αποελ. Όποιες κι αν ήταν οι συνθήκες που τον οδήγησαν στο αντίπαλο δέος. 

 

Follow Kifines