Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Κανού (video)


23 Jun 2017, 8:27 p.m. kifinescom

Στην ανακοίνωση του τριτου της μεταγραφικού αποκτήματος προχώρησε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού στην Κύπρο βρέθηκε σήμερα ο Βραζιλιάνος μέσος Κανού για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με την ομάδα μας. 

Ο Κανού με σημαντική προϋπηρεσία σε Άντερλεχτ και Τέρεκ Γκρόζνι, έχει αγωνιστεί την τελευταία σεζόν στην Ταϊλάνδη με την φανέλα της Buiriram. Από την τελευταία έμεινε ελεύθερος τον Φεβρουάριο ενώ είχε αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός στην θητεία του στην Ταϊλάνδη.

Η ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου μέσου, Rubenilson dos Santos da Rocha - Kanu. Ο Kanu θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 10, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, στην Anderlecht (2008-13) Βελγίου και την Terek Grozny Ρωσίας (2013-16), ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Buiriram United Ταϊλάνδης.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο Κανού ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο Σύλλογο. Θέλω να ανταποδώσω στην ομάδα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είναι μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να περιμένει από εμένα σκληρή δουλειά".

Σύντομα στο OMONOIA Premium, μίνι συνέντευξη του Κανού

 

Follow Kifines