Προκλητική αδιαφορία ή εσκεμμένη αλητεία;


15 Feb 2020, 11:41 a.m. kifinescom

Η απορία αυτή δημιουργείται στο μυαλό του κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου διαβάζοντας τους ορισμούς διαιτητών για την 20η αγωνιστική.

Από τους έξι αγώνες της αγωνιστικής στους τρεις κλήθηκαν ξένοι διαιτητές για να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η επιτροπή διαιτησίας είχε άρα πολύ εύκολο έργο για τους ορισμούς στα υπόλοιπα παιγνίδια όπως και για τους τέταρτους διαιτητές στα παιγνίδια με ξένους.

Και όμως στους ορισμούς της βδομάδας βλέπουμε τον Βασίλη Δημητρίου ως τέταρτο διαιτητή στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΛ όπως και τον Κωνσταντίνο Φελλά ως τέταρτο στον αγώνα της ΑΕΚ με την Δόξα. Δύο διαιτητές που μόλις την περασμένη βδομάδα υπέπεσαν σε λάθη που δύσκολα εμπίπτουν στην κατηγορία των λεγόμενων "ανθρώπινων" αντί να τιμωρηθούν με εξαίρεση από τους ορισμούς της βδομάδας, θα ξανατσεπωθούν για άλλη μια βδομάδα τον μισθό του τέταρτου.

Είναι δυνατόν στην Ομοσπονδία να μην έχουν αντίληψη ότι προκαλείται το αίσθημα δικαιοσύνης του φίλαθλου κόσμου; Να μην έχουν συνειδητοποιήσει την ζημιά που προκαλούν στο προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο οι εν λόγω διαιτητές με τα πεπραγμένα τους στην φετινή (και όχι μόνο) περίοδο; Να πιστέψουμε ότι για τις 8 θέσεις πρώτων και τέταρτων διαιτητών δεν υπήρχαν αλλοι πέραν του Βασίλη Δημητρίου και του Κωνσταντίνου Φελλά για να οριστούν; Και αν όχι, γιατί δεν ήρθε άλλη μια ομάδα ξένων διαιτητών;

Αδυνατούμε να το πιστέψουμε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος...

Follow Kifines