Απόψε με τον κόσμο της στήριγμα


9 Mar 2013, 12:14 p.m. kifinescom

Παιχνίδι δίνει απόψε (19:00) στο στάδιο «Ελευθερία» η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία αντιμετωπίζει τον Παρνασσό στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας θα επιδιώξει, μπροστά στον κόσμο της, να φτάσει στην έβδομη συνεχόμενη νίκη, κάτι που αν συμβεί θα της δώσει πολύ σοβαρό προβάδισμα στην κούρσα διεκδίκησης του τίτλου.

Μετά και τη διεξαγωγή του ενός αγώνα της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πέντε βαθμούς περισσότερους από το A. City Futsal (έχει αγώνα περισσότερο) και επτά από τον τρίτο Παρνασσό. Έτσι, γίνεται αντιληπτό πως ενδεχόμενη νίκη απόψε, αυτόματα καθιστά την ομάδα μας το απόλυτο φαβορί για να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αποφασισμένη για νίκη απέναντι στον Παρνασσό, τον οποίο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που τον είχε αντιμετωπίσει για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (μία ισοπαλία και μία ήττα). Θα απουσιάσει από την ομάδα μας ο Βραζιλιάνος Καρλίνιος, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θέλουν να έχουν για σύμμαχό τους στην προσπάθειά τους για νίκη, τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χρειάζονται σ’ αυτόν τον καθοριστικό αγώνα την μαζική και δυναμική στήριξη του 6ου τους παίκτη και ευελπιστούν ότι απόψε στο στάδιο «Ελευθερία» η προσέλευση του λαού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα φτάσει σε ψηλά επίπεδα. Στο κλειστό γήπεδο θα υπάρχουν άτομα που θα διαθέτουν λαχνούς, για οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του τμήματος φούτσαλ έχουν αποφασίσει όπως συγκεντρώσουν το ποσό των 1000 ευρώ, ούτως ώστε να συνεισφέρουν και αυτοί στην Οικονομική Εκστρατεία και να πάρουν μία θέση στο Μνημείο που θα ανεγερθεί στο «Ηλίας Πούλλος».

Follow Kifines