Δείτε το ΟΜΟΝΟΙΑ - Ανόρθωση σε streaming από το Ελευθερία


6 Nov 2014, 5:32 p.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσφέρει ξανά δωρεάν σε Streaming, εντός έδρας αγώνα της Φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το παρών τους στο στάδιο «Ελευθερία» απόψε (06/11, 20:30), για τον αγώνα της ομάδας φούτσαλ με αντίπαλο την Ανόρθωση, θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν δωρεάν σε δοκιμαστική βάση, μέσω του αναβαθμισμένου LIVE STREAMING που προσφέρει το Σωματείο μας.

Το LIVE STREAMING προσφέρεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου μας, πατώντας το εικονίδιο «OMONOIA live streaming», που βρίσκεται κάτω από τις κύριες ειδήσεις.

Το Σωματείο μας είχε μεταδόσει για πρώτη φορά, σε δοκιμαστική βάση, ζωντανά μέσω LIVE STREAMING τον αγώνα της ομάδας φούτσαλ με αντίπαλο την ΑΕΛ, με την ανταπόκριση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η μετάδοση είχε προσφερθεί δωρεάν και κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, τα οποία τις προηγούμενες μέρες έγινε μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεραστούν.

Απόψε (06/11, 20:30)θα είναι η δεύτερη ζωντανή μετάδοση μέσω LIVE STREAMING και πάλι σε δοκιμαστική βάση, η οποία θα προσφέρεται ξανά δωρεάν από το Σωματείο μας.

Η προσπάθεια είναι όπως σταδιακά ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται, ώστε να αναβαθμίζεται συνεχώς το προϊόν που το Σωματείο μας προσφέρει στον απαιτητικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Follow Kifines