Σέζαρ: «Δεν σηκώνει υποτίμηση»


11 Dec 2014, 11:36 a.m. kifinescom

Στην επισήμανση πως το αποψινό (11/12, 20:30) παιχνίδι για την ομάδα φούτσαλ κρύβει παγίδες, προχώρησε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Σέζαρ Περέιρα, ο οποίος σημείωσε πως όλες οι ομάδες έχουν το επιπλέον κίνητρο για να κερδίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Παράλληλα, ο Σέζαρ κάλεσε τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα μας, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας πως κάθε χαμένος βαθμός μπορεί να στοιχήσει στο τέλος.

Για τον αποψινό αγώνα ο Σέζαρ τόνισε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Μπορεί ο αντίπαλός να μην έχει καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως όλες οι ομάδες έχουν το επιπλέον κίνητρο για να κερδίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, διότι σε μία τέτοια περίπτωση θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες».

Ο Σέζαρ εκτίμησε το πώς θα παραταχθεί ο αντίπαλος απόψε:

«Αναμένουμε ότι ο αντίπαλος θα παίξει προσεκτικά στην άμυνα και θα περιμένει το λάθος μας για να μας τιμωρήσει. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, σοβαροί και πειθαρχημένοι, με υπομονή στο παιχνίδι μας. Σίγουρα ένα γρήγορο γκολ θα μας βοηθήσει στον υπόλοιπο αγώνα».

Για την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος επεσήμανε:

«Είχαμε μεγάλη χρονική περίοδο διακοπής στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δεν θεωρώ ότι θα μας επηρεάσει. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, τόσο με προπονήσεις, όσο και με φιλικά παιχνίδια. Συνεπώς, πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί με την επανέναρξη των υποχρεώσεών μας».

Ακολούθως, σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα:

«Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατή ομάδα, ενώ υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, όπως η Ανόρθωση και το Παραλίμνι. Από την πλευρά μας πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε να το κερδίζουμε. Σημαντικά είναι και τα παιχνίδια με θεωρητικά πιο αδύνατους αντιπάλους. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως κάθε βαθμός που χάνεται, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στο τέλος. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω έχουμε καλές πιθανότητες για να τα καταφέρουμε».

Όσο για την προσωπική του απόδοση σημείωσε:

«Σε κάθε παιχνίδι νιώθω ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και βοηθώ ακόμη περισσότερο την ομάδα. Ασφαλώς μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και γι’ αυτόν τον σκοπό δουλεύω πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό για ‘μένα που όλοι στην ομάδα με βοηθούν, ούτως ώστε να βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς».

Ο Σέζαρ έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας μας:

«Είναι πολύ σημαντικός ο κόσμος και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας, όπως και στο αποψινό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να έχουμε καλές εμφανίσεις για να ικανοποιούμε τον κόσμο που έρχεται να μας παρακολουθήσει, ενώ ασφαλώς μεγάλος μας στόχος είναι να του προσφέρουμε τη χαρά από τα νικηφόρα αποτελέσματα».

Κλείνοντας, ο Σέζαρ έκανε ένα σύντομο σχόλιο για τη ζωή στην Κύπρο:

«Απολαμβάνω τη ζωή στην Κύπρο, όλοι εδώ με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Δεν το κρύβω ότι θέλω να μείνω για χρόνια στην Κύπρο».

Πηγή: omonoia.com.cy

Follow Kifines