Χρόνο συμμετοχής και σε όλους τους ποδοσφαιριστές


6 Mar 2014, 12:55 p.m. kifinescom

Την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις θα δώσει η τεχνική ηγεσία της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο αποψινό (20:30) παιχνίδι με αντίπαλο την ΣΠΕ Στροβόλου που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου, δίνει την ευκαιρία στον προπονητή, Κούλλη Μαυρουδή, να χρησιμοποιήσει και νεαρούς ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να τους ετοιμάσει και ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση η ομάδα μας δεν αδιαφορεί για το αποψινό παιχνίδι, το οποίο θα προσπαθήσει να κερδίσει, πραγματοποιώντας και καλή εμφάνιση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε τρεις διαδοχικούς αγώνες την ΣΠΕ Στροβόλου, καθώς στην επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον Στρόβολο, ενώ στις 24 Μαρτίου είναι καθορισμένο το μεταξύ τους παιχνίδι κυπέλλου. Πέραν από τον τραυματία Αντρέι Αλεξέγιεβς, δεν υπάρχει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Follow Kifines