Τα μέτρα ασφαλείας του ημιτελικού


24 Apr 2014, 12:53 p.m. kifinescom

Οι δυσκολίες είναι δεδομένες για την ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσο αφορά την προσπάθεια που θα κάνει απόψε (20:30) για να ανατρέψει το 4-1 με το οποίο έχασε από τον ΑΠΟΕΛ, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου, στο «Λευκόθεο», ωστόσο υπάρχει έντονη επιθυμία από όλους για να παλέψουν μέχρι τέλους για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό.

Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα θα παίξει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος είναι ικανός με τη δυναμική του να δώσει την επιπλέον ώθηση στην ομάδα μας, στην προσπάθεια που θα κάνει απόψε. Γι’ αυτό και το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί τον κόσμο της ομάδας μας όπως δώσει έγκαιρα και μαζικά το παρών του στάδιο, ούτως ώστε μέσα σε πνεύμα αθλητοπρέπειας να στηρίξει την ομάδα μας.

Μετά την αστυνομική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι η Βόρεια (κεντρική) και η Νότια κερκίδα. Θα ανοίξουν δύο είσοδοι, η βορειοανατολική και η νοτιοδυτική, ενώ τα βορειοανατολικά ταμεία θα εξυπηρετούν τον κόσμο της ομάδας μας. Εισιτήρια προπωλούνται στην Green Boutique.

Σε περίπτωση που γεμίσει η Νότια κερκίδα του σταδίου, τότε υπάρχει απόφαση της αστυνομίας για να ανοίξει και το πτυσσόμενό της μέρος. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Follow Kifines