ΘΥΡΑ9: Ανακοίνωση 12/4/13


12 Apr 2013, 9:33 a.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με την αέλ είναι ήδη παρελθόν και αύριο μπροστά μας έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την αεκ στην Λάρνακα. Ο κόσμος της Ομόνοιας θα είναι για άλλη μια φορά εκεί κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες για να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη.

Πέραν του αγωνιστικού όμως, η στάση της αεκ να κοστολογήσει τα εισιτήρια του αγώνα είκοσι ευρώ μόνο σαν πρόκληση μπορεί να θεωρηθεί ειδικά εν μέσω των τραγικών στιγμών που ζεί η Κυπριακή κοινωνία τις τελευταίες μέρες. Αν εσείς κύριοι δεν νιώθετε την κρίση στην τσέπη σας δεν φταίει ο απλός κόσμος που για να δεί την ομάδα του θα αναγκαστεί να πληρώσει είκοσι ευρώ εισιτηρίο και άλλα τόσα για βενζίνη για να ταξιδέψει στην Λάρνακα. Δεν φταίει ο κόσμος που για να βρεθεί στο γήπεδο θα αναγκαστεί να στερηθεί πολλά κατά τη διάρκεια της βδομάδας, πόσο μάλλον οι οικογενειάρχες οπαδοί μας που ίσως να αναγκαστούν να μείνουν μακριά απο το γήπεδο αυτό το Σάββατο.

Καλούμε τους αρμόδιους να λάβουν μέτρα για αυτό το φαινόμενο το συντομότερο δυνατό, πρωτού αναλάβουν οι ίδιοι οι οπαδοί. Το ποδόσφαιρο αποτελεί μια όαση στα προβλήματα της καθημερινότητας και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται την αγάπη του κόσμου για την ομάδα του, εν μέσω μάλιστα μιας τόσο μεγάλης οικονομικής ύφεσης.

Τέλος, η Θύρα 9 καλεί τον κόσμο στη αποψινή μπουάτ που θα λάβει χώρα στο οίκημα μας και θα ξεκινήσει απο τις 20:00 το βράδυ και μέχρι τελικής πτώσης. Στην μπουάτ θα τραγουδήσει ο Χρίστος Κουρτελλάρης, ο δημιουργός του ‘Για σε τρελένομαι’, ενός κομματιού που έχει αγγίξει τις καρδιές όλων των Ομονοιατών ανεξαιρέτως. Όλοι εκεί λοιπόν για μια νύχτα γεμάτη αλκοόλ, άφθονο φαγητό και πολλύ τραγούδι!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines