ΘΥΡΑ9: «Να τους αναγκάσουμε να γονατίσουν μπροστά μας»


1 Oct 2014, 6:59 p.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Ήρθε η ώρα να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει πράσινος λαός, ήρθε η ώρα να καταλάβουν τι σημαίνει ΘΥΡΑ 9. Η οργανωμένη μας κερκίδα αποτελεί αιχμή του δόρατος του πράσινου οικοδομήματος και έτσι θα λειτουργήσει για άλλη μια φορά αφού οι συνθήκες το επιτάσσουν. Η ομάδα μας χρειάζεται στο πλευρό της, χρειάζεται τον παλμό, την τρέλα και το τραγούδι μας.

Η ΘΥΡΑ 9 απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον πράσινο λαό όπως κατακλύσει το γήπεδο αυτό το Σάββατο για να νιώσει και η ομάδα πως ήμαστε άπαντες στο πλευρό της. Το ΓΣΠ πρέπει να μοιάζει ηφαίστειο, γιατί εδώ είναι που πρέπει να σηκώσουμε την ομάδα στους ώμους μας, αυτός είναι ο ρόλος του μεγάλου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Γιατί αυτός ο ανυπέρβλητος ΛΑΟΣ δεν λύγισε μπροστά στους κατατρεγμούς του 1948, γιατί ανέκαθεν αποτελούσε πιστός υπηρέτης της βασίλισσας. Γιατί αυτά που ζούμε τώρα με τον άδικο και μεθοδευμένο αποκλεισμό απο τις ευρωπαικες διοργανώσεις, τον κατατρεγμό από άπαντες που εντός και εκτός γηπέδου βρίσκουν τρόπους κάθε εβδομάδα να πληγώσουν την βασίλισσα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την επιλογή και στάση ζωής που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Εμείς που δεν λυγίσαμε ποτέ, εμείς που κάναμε τις πιο μεγάλες αποστάσεις ένα τσιγάρο δρόμο απλά και μόνο για να βρεθούμε στο πλευρό της, ήρθε η στιγμή να δείξουμε ξανά απο τι πάστα ήμαστε φτιαγμένοι. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

Η οργανωμένη μας κερκίδα, κατόπιν απόφασης των σωμάτων της, καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας και τα μέλη της ΘΥΡΑΣ 9 όπως δίνουν δυναμικό το παρών τους στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας (μέχρι τον Γεννάρη όπου η αποχή θα καταστεί ολοκληρωτική) και όπως απέχουν δυναμικά από όλους τους εκτός έδρας αγώνες. Ήρθε η ώρα να κόψουμε ολοκληρωτικά το αίμα σε αυτούς που πίνουν το δικό μας, ήρθε η ώρα να αναγκάσουμε άπαντες που σιωπούν μπροστά στην δολοφονία του ποδοσφαίρου από τον υπουργό να αντιδράσουν. Γιατί τα γήπεδα φτιάχτηκαν για εμάς, γιατί το ποδόσφαιρο δεν ανήκει σε κανένα γραβατωμένο χουλιγκάνο αλλά στον κόσμο που το έχει σαν βάλσαμο στις πληγές που ανοίγει η κοινωνική και οικονομική κατάθλιψη που ορισμένοι έχουν φέρει το νησί μας. Η συνταγή είναι απλή... ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ, ΜΕΣΑ ΠΑΝΙΚΟΣ.

Καλούμε τον κόσμο που θα βρεθεί στην βόρεια κερκίδα αυτό το Σάββατο όπως ακολουθήσει τις οδηγίες των οργανωμένων στις εισόδους. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, πάμε να δώσουμε το σύνθημα της αντεπίθεσης σε όλα τα επίπεδα. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα...

ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 9 – ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Ερμής Αραδίππου

October 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines