ΘΥΡΑ 9 : «Να στείλουμε τα κακομαθημένα της Λευκωσίας εκεί που τους αξίζει»


26 Nov 2014, 1:51 p.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Έχουμε μπεί στην εβδομάδα που όλα μοιάζουν αλλιώς, που όλα μπαίνουν στην άκρη γιατί ξεπροβάλλει η μάχη των μαχών, το ντέρμπυ με τους αιώνιους ρουφιάνους, τα τσιράκια του συστήματος και του Ιωνά. Ήρθε η ώρα να στείλουμε τα κακομαθημένα της Λευκωσίας εκεί που τους αξίζει, ήρθε η ώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ να θυμίσει κάτι από το ένδοξο παρελθόν της.

Η οργανωμένη μας κερκίδα οφείλει να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας πως η απόφαση για ΑΠΟΧΗ από όλους τους εκτός έδρας αγώνες ισχύει και ενισχύεται στο ντέρμπυ με τους ρουφιάνους της νήσου. Η Θύρα 9 παραμένει πιστή στην απόφαση της, που πάρθηκε με την σύσσωμη γνώμη του κόσμου, σε ανοικτή συγκέντρωση τον Αύγουστο στον οίκημα των οργανωμένων. Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να απέχει μαζικά και δυναμικά στέλνοντας έτσι το μήνυμα πως ο κόσμος είναι έτοιμος να κάνει ακόμα και την υπέρτατη θυσία μέχρι να κερδιθεί αυτή η μάχη ολοκληρωτικά. Ένα άδειο από οπαδούς της βασίλισσας ΓΣΠ αποτελεί το μεγαλύτερο χαστούκι προς την πολιτεία και τον ιωνά, αποτελεί το πιο ηχηρό μήνυμα πως αυτός ο νόμος και η κάρτα που προσπαθούν να μας επιβάλουν, δεν θα περάσουν ποτέ, και αν έρθει η στιγμή που θα περάσουν, τότε θα μπει τελειωτικά και η ταφόπλακα του ποδοσφαίρου στο νησί.

Η ΘΥΡΑ 9 αντιλαμβάνεται πως αυτό το παιχνίδι αποτελεί κάτι διαφορετικό, κάτι μεγάλο για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτό εξάλλου ισχύει και για την οργανωμένη μας κερκίδα, αφού όλοι οι οργανωμένοι ζούν και αναπνέουν για τα ντέρμπυ και περιμένουν αυτές τις μέρες του χρόνου. Γιατί το ντέρμπυ είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό παιχνίδι, αποτελεί σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, δύο διαφορετικών τάξεων, και σε αυτή τη σύγκρουση επιβάλλεται να υπάρξει μόνο ένας νικητής, η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως στερούμαστε την παρουσία μας σε ένα ντέρμπυ για να κερδίσουμε την παρουσία μας σε όλα στο μέλλον, για να μην επιτρέψουμε με την ανοχή μας να περάσει αυτός ο εκτρωματικός τρομονόμος που θα διαλύσει το ποδόσφαιρο και θα μας στερήσει αυτό που αγαπάμε περισσότερο και απο την ίδια μας την ζωή, την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ενημερώνουμε επίσης τον κόσμο πως το Σάββατο θα υπάρξει μεγάλο παγκύπριο PRE-GAME στο FAN CLUB της ΘΥΡΑΣ 9. Πάμε να σμίξουμε τις φωνές και τα τραγούδια για την καψούρα μας και να κάνουμε τη Λευκωσία να δονείται στους δικούς μας ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΟΥΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥΣ ρυθμούς, κλείνοντας έτσι τους ρουφιάνους της κένεντυ στα σπίτια τους. Όσο για την Κυριακή, η μαγεία του πετάλου θα μεταφερθεί στον κεντρικό, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ FAN CLUB όπου θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον κόσμο της ομάδας που θα απέχει από το γήπεδο. Δίνουμε όλοι το παρών μας στον κεντρικό και στήνουμε το δικό μας πάρτι δίνοντας έτσι και το σύνθημα της νίκης.

Τέλος η οργανωμένη μας κερκίδα οφείλει να τοποθετηθεί και για την πολυδιαφημιζόμενη δημοσιογραφική διάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου που έγινε χθές το πρωί. Αποτελεί πρόκληση που οι κύριοι της διοίκησης επέλεξαν εκ νέου την εύκολη λύση και αντί της Γ.Συνέλευσης στην οποία θα έπρεπε να λογοδοτήσουν στα μέλη, προτίμησαν την δημοσιογραφική διάσκεψη δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευθυνόφοβη στάση τους απέναντι στον κόσμο της ομάδας. Απορούμε επίσης με το θράσος του προέδρου ο οποίος έβαλε εκ νέου τον κόσμο της βασίλισσας μπροστά, ζητώντας οικονομική στήριξη και βοήθεια προς το σωματείο. Για άλλη μια φορά παίζουν με το αίσθημα του λαού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για άλλη μια φορά χρησιμοποιούν την υπέρμετρη του αγάπη προς το σωματείο για να τον αφαιμάξουν οικονομικά χωρίς κανένα αντίκρισμα. Αφού συχνά πυκνά διατυμπανίζετε τον σεβασμό σας προς αυτό τον περήφανο κόσμο, γιατί δεν τον καλείται μέσο της οικονομικής του προσφοράς να γίνει αυτόματα και μέλος του σωματείου; Γιατί στερείτε το δικαίωμα του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να συμμετέχει μαζικά και ουσιαστικά στα δρώμενα του σωματείου δείχνοντας έτσι την έμπρακτη σας αναγνώριση στο μεγαλείο του; Πολύ απλά γιατί δεν σας νοιάζει, πολύ απλά γιατί οι οπαδοί της ομάδας αποτελούν για εσάς την εύκολη λύση για κάλυψη των δικών σας εγκλημάτων.

Κλείνουμε με το χθεσινό μήνυμα της ΘΥΡΑΣ 9 στην παρέμβαση της που πραγματοποιήθηκε χθές πριν απο την διάσκεψη. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΡΑ!! Μια απόφαση Γ.Συνέλευσης του σωματείου η οποία έχει περάσει στα αζήτητα και δεν υλοποιήθηκε ποτέ, ίσως για να γλιτώσουν ορισμένοι από τα σίδερα της φυλακής για τα εγκλήματα τους πάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

November 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines