ΘΥΡΑ9 - Ανακοίνωση 20/11/14


20 Nov 2014, 12:32 p.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η οργανωμένη μας κερκίδα θέλει να ενημερώσει σύσσωμο τον κόσμο της βασίλισσας πως μέσα απο μια βδομάδα γεμάτη οπαδική δράση, μια βδομάδα γεμάτη ΟΜΟΝΟΙΑ , δεν έχουμε ξεχάσει και ούτε έχουμε υποχωρήσει βήμα σε όσα ανακοινώσαμε προ εβδομάδας όσο αφορά το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Η σύλληψη ηγετικού στελέχους της ΘΥΡΑΣ 9 μετά τον καλαθοσφαιρικό αγώνα με τους ρουφιάνους της πόλης ανάγκασε την οργανωμένη μας κερκίδα να παγοποιήσει τις αντιδράσεις και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο θέμα της απελευθέρωσης του αδερφού μας. Δεν υποχωρούμε και ούτε συμβιβαζόμαστε με το έγκλημα που γίνεται από το διορισμένο συμβούλιο στις πλάτες της ομάδας, ένα συμβούλιο που ακόμα και τώρα εμπαίζει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ψευδείς ανακοινώσεις, αφού έχει αναγράψει το οίκημα των οργανωμένων στα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων, ενώ σε επικοινωνία μαζί τους αρνήθηκαν να δώσουν εισιτήρια στην ΘΥΡΑ 9 για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην αελ. Ας παραμείνει σε ετοιμότητα ο κόσμος για την κλιμάκωση των αντιδράσεων, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να παραμένει έρμαιο στα χέρια αυτών που μέρα με την μέρα την σκοτώνουν.

Μέσα από όλα αυτά, το Σάββατο ξεπροβάλλει ένας αγώνας κόντρα στην αελ, ένας αγώνας που η ομάδα καλείται να κερδίσει με το έτσι θέλω. Η ανοχή στην αγωνιστική κατρακύλα έχει τελειώσει, η νίκη αποτελεί απαίτηση γιατί έτσι αρμόζει στην ιστορία μας, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη να βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ να θυμίζει κάτι από το μεγαλείο της.

Όσο αφορά τον σαββατιάτικο αγώνα, η οργανωμένη μας κερκίδα ενημερώνει πως έχει οργανωθεί αντίδραση για τον εκτρωματικό τρομονόμο που κάθε βδομάδα στένει στα κελιά οπαδούς, χωρίς να διαχωρίζει χρώματα, αφού αυτός ο νόμος και ο υπουργός που τον έχει σκαρφιστεί, έχουν σαν μοναδικό στόχο την εξόντωση του οπαδικού κινήματος, ανεξαρτήτως κόστους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την εξόντωση του ίδιου του αθλήματος.

Η ΘΥΡΑ 9 θα αναχωρήσει στις 14:00 απο τον κεντρικό για το γήπεδο, ενώ έξω από την βόρεια κερκίδα θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρομονόμο. Καλούμε όλο τον κόσμο του πετάλου να ακολουθήσει τις οδηγίες των οργανωμένων και να παραμείνει εκτός γηπέδου για το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Με τους οργανωμένους και τον πλείστο κόσμο της αντίπαλης ομάδας να απέχουν από το γήπεδο, στόχος της ΘΥΡΑΣ 9 είναι μέσα από το πρώτο δεκάλεπτο να φανεί για άλλη μια φορά η σημασία ενός μουντού γηπέδου, ενός γηπέδου εικόνα του μέλλοντος και της μετά κάρτας εποχής. Κάθε εβδομάδα και κάθε αγωνιστική πρέπει να αποτελούν και ένα καινούριο μήνυμα προς τον υπουργό, κάθε εβδομάδα πρέπει να αποτελεί και ένα καινούριο χαστούκι των οπαδών προς το εκτρωματικό νομοσχέδιο που μας πλασάρουν σαν την σωτηρία του αθλήματος.

Τέλος, η φουτσαλική μας ομάδα δίνει απόψε ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στο αραράτ στο Ελευθερία. Καθήκον όλων μας να δώσουμε δυναμικά το παρών μας και να δείξουμε για άλλη μια φορά σε αυτούς τους λεβέντες που κρατούν ψηλά το λάβαρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως ο κόσμος της ομάδας και η ΘΥΡΑ 9 ξέρουν να εκτιμούν αυτούς που τιμούν το τριφύλλι. Αναχωρούμε στις 19:30 από το οίκημα των οργανωμένων και πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, ένα κλειστό κόλαση. Όλοι εκεί για να τιμήσουμε αυτούς που πριν λίγες μέρες ταπείνωσαν τον αιώνιο ρουφιάνο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Follow Kifines