ΘΥΡΑ 9 : Ανακοίνωση 17/12/14


17 Dec 2014, 4:36 p.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών του στον αγώνα με την σαλαμίνα το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ, στις 17:00, και αναμένουμε από την ομάδα να κάνει το καθήκον της, κάνοντας το παιχνίδι τυπικής διαδικασίας, όπως αρμόζει να γίνεται όταν βρέθεται αντιμέτωπη η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του κυπριακού ποδοσφαίρου με τέτοιες ομάδες. Η ΘΥΡΑ 9 θα αναχωρήσει από τον κεντρικό στις 15:30. Πάμε να στήσουμε το δικό μας πάρτι και να στείλουμε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση κάνοντας το γήπεδο να θυμίζει κάτι από κόλαση, κάτι από τους πιο μεγάλους εφιάλτες του δολοφόνου του αθλήματος, ιωνά. Είναι καθήκον όλων των ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΩΝ να δώσουν το παρών τους, γιατί στα πρώτα λεπτά του αγώνα θα γίνει δράση της οργανωμένης μας κερκίδας αφιερωμένη στα αδέλφια μας που χάθηκαν από κοντά μας αλλά συνεχίζουν να τραγουδούν μαζί μας από ψηλά.

Το Σάββατο επίσης, θα πραγματοποιηθεί και η αιμοδοσία εις μνήμη του αδερφού μας Ηλία Παναγιώτου στο οίκημα της ΘΥΡΑΣ 9 στην Πάφο. Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα διαρκέσει μέχρι της 13:00, γιατί η ΘΥΡΑ 9 είναι οικογένεια και ποτέ δεν ξεχνά τα παιδιά της.

Ενημερώνουμε επίσης, πως μέσα στα πλαίσια καλύτερης οργάνωσης και συσπείρωσης του οργανωμένου μας συνόλου, έχει καθοριστεί μεγάλη παγκύπρια συγκέντρωση του πιο μαχητικού κομματιού της οργανωμένης μας κερκίδας, των μαθητών. Αυτή τη Κυριακή, στο όικημα της ΘΥΡΑΣ 9, στις 17:00, μαθητές από όλη την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά στην οργανωμένη μας κερκίδα και να ενημερωθούν για την δράση και όλα όσα αφορούν το μεγαλύτερο και δυνατότερο οπαδικό σύνολο του νησιού. Για να μπορέσουν να δώσουν το παρών τους όλοι οι μαθητές και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών, η ΘΥΡΑ 9 θα δρομολογήσει δωρεάν λεωφορεία για όλους. Η αναχώρηση από την Πάφο θα γίνει στις 15:00, από το οίκημα της ΘΥΡΑΣ 9 στην πόλη και θα εξυπηρετήσει τόσο τα αδέλφια της Πάφου, όσο και της Λεμεσού σε σημείο συνάντησης που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Η αναχώρηση από Λάρνακα θα γίνει στης 16:00 από το οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας στην πόλη.

Τέλος, η οργανωμένη μας κερκίδα ανακοινώνει ένα μεγάλο πάρτι στο οίκημα της ΘΥΡΑΣ 9 στην Λάρνακα, στις 23 Δεκεμβρίου, με ζωντανή μουσική και το δικό μας ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΟ γλέντι. Η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα πέντε ευρώ με ένα ποτό, και το πάρτι θα ξεκινήσει στις 21:30. Δίνουμε όλοι το παρών μας, από όλες τις πόλεις της καταπράσινης Κύπρου και στηρίζουμε τα αδέρφια μας στην Λάρνακα για να συνεχίσουν να διδάσκουν ΘΥΡΑ 9 στην πόλη.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Follow Kifines