ΘΥΡΑ 9: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και Ομονοιάτικη μαγκιά»


4 Nov 2015, 4:36 p.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Για άλλη μια φορά παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές, για άλλη μια φορά την ανικανότητα των διοικούντων καλείται να πληρώσει άλλος ένας προπονητής, και αυτή τη φορά ο δικός μας, ο αιώνιος αρχηγός Κώστας Καϊάφας. Η ΘΥΡΑ 9 θέλει να ευχαριστήσει τον ΑΡΧΗΓΟ για την προσφορά του στην ΟΜΟΝΟΙΑ από την θέση του προπονητή, αφού έκανε ότι καλύτερο μπορούσε παλεύοντας να σώσει ένα καράβι που έχει ήδη βουλιάξει προ πολλού από τα λάθη άλλων.

Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην ακολουθήσει το παιχνίδι της προπονητολογίας που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο της διοίκησης για αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα αληθινά προβλήματα της ομάδας. Χρόνια τώρα προπονητές πηγαινοέρχονται στην ομάδα, χρόνια τώρα τις αδυναμίες των εκάστοτε διορισμένων διοικήσεων πληρώνουν οι τελευταίοι της πυραμίδας. Μια ομάδα με κυβερνήτες ένα μάτσο διορισμένες και ανίκανες μαριονέτες δεν μπορεί παρά να παραπαίει ανεξάρτητου από το ποιος βρίσκεται στον πάγκο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται διοίκηση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και Ομονοιάτικη μαγκιά. Όχι σκυφτούς προσκυνημένους που δεν διστάζουν να ξεπουλούν μέρα με την μέρα κομμάτια από την ΙΔΕΑ της σε αυτούς που υπάρχουν για να την πολεμούν, με πρόσφατο παράδειγμα την αποχή από τις εκλογές της κοπ και την συνενοχή στο έγκλημα που διαπράττεται διαχρονικά στις πλάτες της βασίλισσας.

Όσο αφορά το όνομα που ακούγεται εδώ και μέρες για τον πάγκο της ομάδας, η οργανωμένη μας κερκίδα θεωρεί δεδομένο πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Ένας άνθρωπος που έβριζε χυδαία τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εν χορό και πρόσφατα ενοχλούσε ποδοσφαιριστές μας δεν έχει καμία θέση στο Η.Πούλλος και στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τέλος, την Δευτέρα ξεπροβάλλει το παιχνίδι για το οποίο ζούμε και αναπνέουμε. Η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη, με ή χωρίς προπονητή, το μόνο που θέλουμε είναι να δούμε στα μάτια των ποδοσφαιριστών λίγο από τον τσαμπουκά του περήφανου αυτού κόσμου που δεν λυγίζει μπροστά σε κανένα και τίποτα. Για ενενήντα λεπτά ξεχνάμε τα προβλήματα, για ενενήντα λεπτά αφήνουμε πίσω ότι έχει συμβεί τις προηγούμενες αγωνιστικές, για ενενήντα λεπτά καταθέτουμε άπαντες ψυχή και απλά κάνουμε αυτό που προστάζει η ιστορία όποτε βρεθούμε αντιμέτωποι με ότι με πιο σιχαμερό έχει γεννήσει αυτός ο τόπος. Καμιά δικαιολογία, κανένα πισωγύρισμα, απλά διαλύστε τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Follow Kifines