ΘΥΡΑ 9: «Προετοιμαστείτε, τρελλαθείτε, πορωθείτε!»


20 Jul 2015, 10:41 a.m. kifinescom

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9,περήφανε πράσινε λαέ,

Η Πέμπτη πλησιάζει επικίνδυνα. Προετοιμαστείτε, τρελλαθείτε,πορωθείτε... Το γήπεδο την Πέμπτη πρέπει να μετατραπεί για ακόμη μια φορά σε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Σαν μαινόμενη λάβα που θα κατασπάραξει κάθε ελπίδα πρόκρισης των Πολωνών. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες των οργανωτών και γενικότερα το βόρειο πετάλο στο τραγούδι. Ενενήντα λεπτά( ή όσα χρειαστούν) να είναι τα χειρότερα που έζησαν ποτέ τους οι αντιπάλοι μας. Δυνατά λοιπόν, πάμε να τους δείξουμε πως γίνονται οι κερκίδες και πως μοιάζει η πραγματική κόλαση.

Το κεντρικό fan club θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο καθημερινά και ειδικότερα την Πέμπτη ανήμερα του μεγάλου παιχνιδιού, καθώς θα είναι ανοιχτό από το πρωί για να εξυπηρετήσει όλο τον πράσινο λαό. Η αναχώρηση μας θα γίνει στις 17:00 και καλούμε τον κόσμο να πορευτεί μαζί μας σε μια μεγαλειώδη και τρελαμένη πομπή προς τογήπεδο. Οργανωμένα,δυνατά και πωρωμένα όλοι μαζί.

Τέλος, η αποχή του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας από τις εκλογές της κοπ  αποτελεί και αποχή από την ίδια την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και από την ιδιοσυγκρασία του ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ αυτού κόσμου, που χρόνια ζει την αδικία μέσα στο πετσί του, που χρόνια τώρα βλέπει την ομάδα του έρμαιο στις ορέξεις των καρεκλοκένταυρων του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η αποχή σας μυρίζει συνενοχή στο έγκλημα που διαπράττεται στις πλάτες αυτού του σωματείου εδώ και χρόνια και απλά υπενθυμίζει στον κόσμο πόσο απέχετε από το όραμα του, πόσο αλλιώτικοι είστε από αυτόν και πόσο στερείστε από την μαγκιά του. ''Γιατί αυτοί που ευθύνονται για το ότι ο πόλεμος με τον φασισμό είναι τόσο μακροχρόνιος, είναι αυτοί που κατα καιρούς του πρόσφεραν ειρήνη''... Και αν εσείς τόσο απλόχερα και ΕΝΟΧΑ χαρίζετε ειρήνη, εμείς εκεί που πρέπει θα σπείρουμε τον πόλεμο...

ΥΓ Κανένα άλλο χρώμα φανέλας πέραν του πρασινού δεν χωράει στο γήπεδο την Πέμπτη.

ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Jagiellonia Białystok

Follow Kifines