ΘΥΡΑ 9: «Η μάχη τώρα ξεκινά!»


19 Feb 2016, 12:01 p.m. kifinescom

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Είμαστε εδώ, και όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν με λάσπη και ψεύδη να κρύψουν τα δικά τους εγκλήματα στρέφοντας την σκανδάλη προς την οργανωμένη μας κερκίδα, εμείς απλά θα βγαίνουμε ακόμα πιο δυνατοί στην αντεπίθεση έτοιμοι να φέρουμε την λευτεριά σε αυτό το σωματείο, στην ΙΔΕΑ που έχουμε μάθει να υπηρετούμε για μια ολόκληρη ζωή.

Η οργή μας είναι οργή όλου του πράσινου λαού, η αντίδραση μας , μια ήπια μεταφορά του μηνύματος των χιλιάδων Ομονοιατών που βλέπουν την αγάπη τους να ξεφτιλίζεται καθημερινά, τόσο μέσα στα γήπεδα, όσο και μέσα από τις εγκληματικές αποφάσεις και πράξεις ενός συμβουλίου που δρα σαν ο μεγαλύτερος εχθρός της ίδιας της Ομονοιατικής ιδέας, της ίδιας της Ομονοιατικής ιστορίας. Ενός διοικητικού συμβουλίου που τρέφεται σπέρνοντας την διχόνοια ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας, ενός διοικητικού συμβουλίου προσκυνημένου, γεμάτο ρουφιάνους και υποταγμένους.

Η προχθεσινή δυναμική παρέμβαση στελεχών της ΘΥΡΑΣ 9 στο οίκημα του σωματείου  φαίνεται πως έχει σκορπίσει τον πανικό στους διορισμένους του σωματείου, αφού η χθεσινή ανακοίνωση τους στερείται κάθε λογικής, νομιμότητας και αλήθειας. Την είσοδο μας στο γήπεδο δεν μπορεί να μας απαγορεύσει κανείς, μόνο εμείς οι ίδιοι. Και αν οι εγκληματικές και προδοτικές σας πράξεις και αποφάσεις των τελευταίων χρόνων, όπως η σύμπραξη σας με το ποδοσφαιρικό κατεστημένο στην γνωστή αποχή σας από τις εκλογές της ομοσπονδίας,  και η προδοτική σας σύμπραξη με το πολιτικό κατεστημένο του ιωνά στο πρόσφατο ντέρμπι με τον αιώνιο ρουφιάνο, έφεραν πολλές φορές το ερώτημα της αποχής μπροστά μας, αυτή τη φορά, για το ερχόμενο Σάββατο, φροντίσατε μόνοι σας να το γκρεμίσετε. Γιατί εμείς θα είμαστε εκεί, το αγκάθι που θα είναι καρφωμένο πάνω σας, η θύμηση της ανικανότητας σας και ο μπροστάρης στον αγώνα σύσσωμου του πράσινου λαού για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Γιατί αυτό το Σάββατο στο γήπεδο θα είμαστε όλοι, παλιοί και νέοι, συσπειρωμένοι και ασπίδα γύρω από την ΘΥΡΑ 9, ασπίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιας ΟΜΟΝΟΙΑΣ που προσπαθείτε μέρα με την μέρα να μικρύνετε και να εξαφανίσετε.

Αδέλφια, το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΓΣΠ. Πάμε να δείξουμε στα διορισμένα πιόνια του διοικητικού συμβουλίου πως είμαστε όλοι ΘΥΡΑ 9. Σε όλες τις εξέδρες, σε δυτική, ανατολική και τέλος στο Βόρειο Πέταλο, την καρδιά και τον παλμό των πράσινων τσιμέντων. Μετατρέπουμε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα σε συλλαλητήριο κατά των δυναστών της ομάδας, στέλνουμε όλοι μαζί το μήνυμα πως έφτασε επιτέλους ο καιρός της αλλαγής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στον αναπνευστήρα, ήρθε ο καιρός να ενώσουμε φωνές, να υψώσουμε τις γροθιές μας και να στείλουμε τους προδότες στα σπίτια τους. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε, μόνο εμείς ξέρουμε. Καλούμε τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο γήπεδο να ακολουθήσει την οργανωμένη μας κερκίδα τόσο στο συλλαλητήριο του πρώτου δεκαλέπτου, όσο και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν. Αδέρφια, το Σάββατο κάνουμε απλά την αρχή, τρίζουμε τα δόντια στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, με το τέλος του αγώνα αφήνουμε τις γροθιές υψωμένες και ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες μέρες και ότι θα ακολουθήσει. Η μάχη τώρα ξεκινά…

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, μην μασάς, μην τρως ούτε λεπτό την προπαγάνδα τους, μοναδικός υποκινητής μας ήταν και θα είναι πάντα η αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αντέξαμε πολλά, θα αντέξουμε κι άλλα τόσα άμα χρειαστεί, μέχρι να έρθει η μέρα που η βασίλισσα θα ανακάμψει και θα θυμίσει το ένδοξο παρελθόν της. Και ας είναι σίγουροι άπαντες πως αυτή η μέρα είναι κοντά…

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ – ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Άρης Λεμεσού

Follow Kifines