Φεστιβάλ Θύρα 9 - 25 Χρόνια Θύρα 9


3 Oct 2017, 10:49 a.m. kifinescom

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για να ζήσουμε άλλη μια φορά την μαγεία του Φεστιβάλ της ΘΥΡΑ 9. Ειδικά φέτος υποσχόμαστε σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία μιας και το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα 25 χρόνια παρουσίας της ΘΥΡΑ 9. Το Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που κτίστηκε με πολλή κόπο και μεράκι από τους δεκάδες εθελοντές και στελέχη της πράσινης μας κερκίδας και αξίζει της στήριξης όλου του πράσινου λαού. Μια καταπράσινη μέρα γεμάτη ΟΜΟΝΟΙΑ, γεμάτη συνθήματα, ποτό, φαγητό, εκδηλώσεις, παιγνίδια, live συγκροτήματα και άλλα πολλά.

Αφήστε στην άκρη όποια κατήφεια σας διακατέχει, όποια απογοήτευση μπορεί να υπάρχει και ελάτε στο Ηλίας Πούλλος το Σάββατο 7 του Οκτώβρη να γεμίσετε περηφάνεια, να σηκώσετε κεφάλι και να δείξουμε σε όλο το νησί τι σημαίνει ΘΥΡΑ 9 και ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε από άλλη πάστα και το έχουμε αποδείξει χιλιάδες φορές. Το Σάββατο το αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά πλημμυρίζοντας το προπονητικό μας κέντρο.

Από τις 12:00 το πρωί οι γνωστοί πράσινοι djs θα ξεκινήσουν να γεμίζουν την ατμόσφαιρα με τους γνωστούς ήχους και να προετοιμάζουν σιγά σιγά το έδαφος για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Τα πρώτα εύγεστα εδέσματα σουβλάκια, γύρος και burgers θα είναι έτοιμα από το μεσημέρι για τους πεινασμένους της παρέας. Για γλυκό έχουμε προνοήσει να υπάρχει στο χώρο παγωτατζίδικο καθώς επίσης και γλυκές κρέπες.

Όσο αφορά τους διψασμένους δεν το συζητάμε καν. Ειδικά μπαρ και καραβάνια εφοδιασμένα με παγωμένη μπύρα αλλά και τα κλασικά σε όλους ουίσκι βότκα και ζιβανία. Για όσους βρίσκονται ακόμα σε καλοκαιρινό mode ειδικό μπαρ με απολαυστικά κοκτέιλς.

Τα παιδιά σας μπορούν να απασχοληθούν με τις ώρες στον ειδικό μας παιδότοπο που υποσχόμαστε σε όλους φέτος να είναι ένα υπερθέαμα. Φέρτε τα παιδιά σας, φέρτε τα ξαδέρφια σας, αν θέλετε φέρτε και τα παιδιά του γείτονα. Η ΘΥΡΑ 9 υπόσχεται να περάσουν μια αξέχαστη ημέρα.

Στο χώρο θα έχουμε την καταπράσινη μπουτίκ μας με καινούργιες παραλαβές, θα έχουμε εκθέματα τέχνης από τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Χρήστο Κακουλλη καθώς επίσης και το γνωστό σε όλους μας Liberta tattoo με έργα και μικρά προϊόντα.

Στις 17:30 θα έχουμε την πολιτική εκδήλωση μας με παρουσίαση από τον δρ. Γιάννο Κατσουρίδη με θέμα «Μαχητικός Αντιφασισμός. Χτες και σήμερα». Μια πρώτης τάξης ευκαιρία για μόρφωση και συζήτηση.

Στο χώρο επίσης θα υπάρχουν εθελοντές από το Καραϊσκάκειο ίδρυμα για να παίρνουν δείγμα σάλιου από όποιον ενδιαφέρεται να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών καθώς επίσης θα υπάρχει και παρουσία του Κυπροκουβανικού συνδέσμου για ειδικό έρανο που θα πραγματοποιήσουμε για τις καταστροφές των τυφώνων στην αγαπημένη Κούβα.

Στις 18:00 και κάτι ξεκινάει η πρώτη μας live μπάντα. Οι γνωστοί σε όλους μας Black Out θα μας ξεσηκώσουν με Ska και Reggae ρυθμούς. Την ίδια ώρα στο χώρο θα υπάρχει ο καθιερωμένος διαγωνισμός beer pong όπου φέτος αν κρίνουμε από τις δηλώσεις των διάφορων φαβορί προβλέπεται να γίνει χαμός!

Παίχτες των κλειστών τμημάτων καθώς και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα επισκέπτονται τον χώρο ανά τακτά διαστήματα για να μπορέσετε να βγάλετε μια αναμνηστική φωτογραφία και να πάρετε τα αυτόγραφα σας. Κυριότερο για να μπορέσετε να τους μεταφέρετε το πάθος και την δίψα μας για επιτυχίες και να τους αγκαλιάσετε στην πράσινη οικογένεια.

Στις 20:30 θα υπάρχει ειδική τελετή για τα 25χρονα όπου φαντάζεστε όλοι τι έχει να γίνει. Και στις 21:00 απογειώνουμε την βραδιά με τον μεγάλο Τερλικκά και το συγκρότημα του όπου θα μας διασκεδάσουν με κυπριακά και λαϊκά τραγούδια μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Κοπιάστε όλοι σε αυτό το μεγάλο γεγονός να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τα 25 χρόνια της ΘΥΡΑ 9. Φέρτε τα παιδιά σας να ζήσουν την μαγεία της πράσινης κερκίδας και ελάτε όλοι να περάσουμε την πιο πράσινη μέρα στο νησί.

Κλείνουμε με τον φετινό μας διαγωνισμό, όσοι κάνουν share και like την πιο πάνω ανακοίνωση μπαίνουν σε κλήρωση στην οποία 2 τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβαλ.

25 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

Follow Kifines