Νέα σελίδα για τον «Όμιλο Γυναικών»


17 Oct 2014, 11:42 a.m. kifinescom

Ο Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας απόκτησε πρόσφατα τη δική του σελίδα στο Facebook με σκοπό την άμεση ενημέρωση του κόσμου για τις δραστηριότητες του.

Όπως αναφέρεται σε πρόσφατη ανακοίνωση του συνδέσμου "ο ΟΜΙΛΟΣ δηλώνει έτοιμος να προάγει το σκοπό του Σωματείου για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την πνευματική εξύψωση των μελών του. Η διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων στα ιδανικά της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της προόδου, της ειρήνης, της ισότητας, της αλληλοκατανόησης, του ευ Αγωνίζεσθαι, της αθλητοπρέπειας και άλλων κοινωφελών σκοπών καταγράφονται στους βασικούς σκοπούς του ΟΜΙΛΟΥ. Με θέληση, πίστη και αγάπη για το Σωματείο μας ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους άλλους Συνδέσμους Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στηρίζοντας το Σωματείο μας για καινούριες επιτυχίες ". 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η 2η Γενική και Εκλογική συνέλευση του Ομίλου στον οποίο τιμήθηκε η Ήβη Καϊάφα, μητέρα του προπονητή μας Κωστάκη και γυναίκα του μεγάλου σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σωτήρη Καϊάφα, για την στήριξη που παρείχε στους δύο αυτούς άνδρες που είναι τόσο άμεσα συνδεδεμένοι με την ομάδα μας. Στην συνέλευση έδωσε το παρών του και ο Νίκος Χαραλάμπους εκ μέρους του ΔΣ του Σωματείου. 

Στις εκλογές που ακολούθησαν αναδείκτικε το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, το οποίο αποτελείται από τις:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελένη Κουτσίδου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αγγέλα Καραμαλλάκη
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νικολέττα Αγγελοδήμου
ΒΟΗΘ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Άντρη Νικολαΐδου
ΤΑΜΙΑΣ: Λίνα Κωνσταντίνου
ΒΟΗΘ. ΤΑΜΙΑΣ: Χρυσάνθη Παύλου
ΜΕΛΗ: Γιώτα Γεωργίου Λένια Λαμπριανίδου Χρυσάνθη Ανδρέου
ΑΡΩΓΟ ΜΕΛΟΣ: Χαρά Τσιγαρέττου

Διαβάστε περισσότερα για τον "Όμιλο" και κάντε "Like" στην σελίδα του, ακολουθώντας τον σύνδεσμο πιο κάτω:

 

 

 

Follow Kifines