Ξεκίνησε η ανέγερση της "αψίδας" (photos)


4 Feb 2015, 4:11 p.m. kifinescom

Μετά από δύο χρόνια η "αψίδα αλληλεγγύης" με την οποία θα τιμηθούν όσοι βοήθησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ την σεζόν 2012-13 προσφέροντας 1000 ή περισσότερα ευρώ, παίρνει σάρκα και οστά.

Έστω και καθυστερημένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει την ανέγερση του "μνημείου" το οποίο θα αποτελεί δείγμα της εκτίμησης του Σωματείου προς τους φίλους του, οι οποίοι έτρεξαν να την βοηθήσουν την ώρα της ανάγκης, κάνοντας ένα πραγματικό οικονομικό θαύμα. Λίγες μόνο μέρες μετά το κούρεμμα και το ξεβράκωμα της οικονομίας μας από το Eurogroup, ο Λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έμπρακτα έδειξε ότι δεν θα αφήσει ΠΟΤΕ την ΟΜΟΝΟΙΑ στο έλεος του χρέους.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανέγερση της Αψίδας Αλληλεγγύης σε χώρο στο προπονητικό κέντρο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, «Ηλίας Πούλλος», πάνω στην οποία θα αναγράφονται τα ονόματα όλων εκείνων που στήριξαν την οικονομική εκστρατεία διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και με την εισφορά τουλάχιστο 1000 ευρώ, έδωσαν ζωή στο Σωματείο μας, κρατώντας το μακριά από εξοντωτικές ποινές, που έθεταν σε κίνδυνο ακόμα και την βιωσιμότητά του.

Όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιθυμούν να συνεισφέρουν στο Σωματείο μας χρηματικό ποσό τουλάχιστο 1000 ευρώ και να πάρουν θέση στην Αψίδα Αλληλεγγύης, μπορούν να το πράξουν άμεσα, καθώς ο αγώνας για οικονομική εξυγίανση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζεται. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται για άλλη μία φορά σε όλους όσους έχουν συνεισφέρει σ'' αυτήν την προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΨΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Στην προσπάθεια συμμετείχε και η ιστοσελίδα μας - όπως και οι σελίδες omonoianews.com και trifylli.net - που μέσα σε ένα μήνα μάζεψε ένα ποσό της τάξης των 3000€ το οποίο και προσφέρθηκε στα ταμεία του Σωματείου.

Follow Kifines