Αντώνης Τζιωνής: «Θα επιδιώξουμε την συνεργασία για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»


25 Jun 2016, 6:30 p.m. kifinescom

Την ανάγκη ενότητας και συλλογικότητας ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Συνδυασμου που επικράτησε στη σημερινή (25/06) εκλογικη Συνέλευση του Σωματείου, Αντώνης Τζιωνής.

Ο κ. Τζιωνής ανέφερε ότι "η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό της Ομόνοιας. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τα θεσμοθετημένα κανάλια επικοινωνίας με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ".

"Με τους φίλους του συνδυασμού Εμπρος ΟΜΟΝΟΙΑ μας ενώνει η μεγάλη μας αγάπη για το σωματείο. Θα επιδιώξουμε την εποικοδομητική συνεργασία για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ", είπε ο κ. Τζιωνής.

Απευθυνόμενος προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είπε: "σας χρειαζόμαστε όλους κοντά στην ομάδα. Ειμαι αισιόδοξος ότι μαζί θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή. Ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσβατος, όμως θα τον βαδίσουμε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Εκ μέρους του Συνδυασμού ευχαριστώ όσους και όσες μας τίμησαν με τη ψήφο τους".

Πηγή: omonoia.com.cy

Follow Kifines