O πρώτος τίτλος στο σφυρί! (photos)


17 Oct 2014, 11:22 a.m. kifinescom

ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση μετρούν απόψε δυνάμεις στο πρώτο νέρμπι της χρονιάς. Φωτορεπορτάζ από την προετοιμασία.

Ο αγώνας του Σούπερκαπ σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν στο βόλεϊ και στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να ξεκινήσει την φετινή της πορεία με έναν τίτλο που δεν έχει ποτέ κατακτήσει. Αν και θα είναι η 3η φορά που η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στον θεσμό (θα είναι η 5η συμμετοχή σε Σούπερκαπ), τις προηγουμένες δύο η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να φύγει με τον τίτλο. 

Αυτό θέλει να αλλάξει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ, που έχει βάλει στόχο μεγάλα πράγματα και απόψε στο κλειστό του Κιτίου θα προσπαθήσει να επαναλάβει αυτό που έκανε την περασμένη βδομαδα, όταν κέρδισε την Ανόρθωση στο τουρνουά "Ευάγγελος Φλωράκης" με 3-0.  Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:30 με διαιτητές τους Σοφοκλέους και Παπαγεωργίου. 

Όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, μετά από σύσκεψη που έγινε με τις δύο ομάδες, τον αγώνα θα παρακολουθήσει μόνο αριθμός ατόμων με ονομαστικό κατάλογο που θα έχουν μαζί τους οι υπεύθυνοι των Σωματείων και με επίδειξη της ταυτότητάς τους θα εισέρχονται στις κερκίδες του γηπέδου. Η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάρει την κερκίδα όπου βρίσκονται οι επίσημοι (ανατολική), ενώ η Ανόρθωση θα καταλάβει την κερκίδα απέναντι από τους επισήμους (δυτική).

Οι εισόδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.

Δείτε στα δεξιά φωτορεπορτάζ από την σκληρή προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του Σούπερκαπ

 

 

Follow Kifines