Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του επαναληπτικού


9 Nov 2014, 6:02 p.m. kifinescom

Έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα της Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ με αντίπαλο την Ανόρθωση, στα πλαίσια του 2ου γύρου του CEV Challenge Cup, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ελευθερία», την Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel», όπως και από στα οικήματα της Θύρας 9 και του Fan Club 9 Λακατάμιας και κοστίζουν 10 ευρώ. Εισιτήρια θα διατίθενται και από τα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως δώσει βροντερό και μαζικό παρών στο στάδιο «Ελευθερία», για να βοηθήσει τους πετοσφαιριστές μας να πάρουν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά το 1-3 που πέτυχαν μέσα στη Λεμεσό.

Επίσης, το Τμήμα Πετόσφαιρας ζητά και από όσους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα δώσουν το παρών τους στο παιχνίδι, όπως αγοράσουν εισιτήριο, ούτως ώστε να στηρίξουν οικονομικά την πετοσφαιρική μας ομάδα, στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει για διάκριση εντός και εκτός Κύπρου.

Εξαιρετικά σημαντικό σημείο αναφοράς για τον αγώνα, είναι η απόφαση για να τιμηθεί ο Πάνος Ηρακλέους για την 27χρονη προσφορά του στην ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της οποίας υπήρξε επί σειρά ετών εμβληματικός αρχηγός. Συνεπώς, αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να δώσει το παρών του μαζικά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ούτως ώστε να ευχαριστήσει με το χειροκρότημά του έναν άνθρωπο που έδωσε και τη ψυχή του για την ομάδα μας.

Ακόμη, στο γήπεδο θα διατίθενται και λαχνοί εισφοράς αξίας 5 ευρώ, με δώρο μία φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ανήκε στον Πάνο Ηρακλέους, υπογεγραμμένη από τον ίδιο.

Follow Kifines