Στυλιανίδης: «Τιμούμε τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος»


15 Nov 2014, 1:19 p.m. kifinescom

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ψεσινή νίκη επί της Αναγέννησης ήρθε μετά από μιά πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας . ΄Ετσι φτάσαμε στό τέλος ενός πολύ δύσκολου προγράμματος πού είχαμε στο Πρωτάθλημα με 3 εκτός έδρας ντέρμπυ στις 4 πρώτες αγωνιστικές με μιά καλή βαθμολογική συγκόμιδη.

Τώρα η προσοχή μας εστιάζεται στον επαναληπτικό αγώνα με την Ανόρθωση για το Ευρωπαικό Challenge Cup την ερχόμενη Τρίτη 18/11/2014 και ώρα 8 00 το βράδυ στην έδρα μας στο στάδιο Ελευθέρια στην Λευκωσία. Παρά το καλό αποτέλεσμα τού πρώτου αγώνα στην Λέμεσο χρειάζεται απο μέρους μας μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα για να φτάσουμε στην δεύτερη και καθοριστική νίκη.

Γι αυτό καλούμε τούς οπαδούς μας να κατακλύσουν το Ελευθερία την Τρίτη το βράδυ για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην νίκη και στην ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας.

Ταυτόχρονα κατά την διάρκεια του αγώνα θα τιμήσουμε με τις πρέπουσες τιμές τον αποχωρήσαντα αρχηγό καί ηγέτη της ομάδας μας, τον Πάνο Ηρακλέους, που μετά απο 27 χρόνια ανεκτίμητης πρόσφορας αποχωρεί από τα γήπεδα.

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι όλοι που αποτελούμε το Τμήμα Πετόσφαιρας του ένδοξου και ιστορικού μας σωματείου δηλαδή η Επιτροπή του τμήματος,το προπονητικό τιμ και οι πετοσφαιριστές, στις πολύ δύσκολες μέρες πού περνά η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεων μας και τιμούμε την φανέλα με το πράσινο τριφύλλι στο στήθος και αγωνιζόμαστε για τήν αξιοπρέπεια και το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τέλος θέλω να συγχαρώ την ομάδα φούτσαλ του σωματείου μας για την τεράστια νίκη τους επί του αιωνίου αντιπάλου μας που μόνο οποιος έχει πάει σε κλειστό γήπεδο και ιδιαίτερα στο Λευκόθεο μπορεί να αντιληφθεί την σημασία της.

Μαρίνος Στυλιανίδης
Εκ μέρους της Επιτροπής Πετόσφαιρας

Follow Kifines