Ρεινάλντο: «Να κατακτήσουμε το νταμπλ!»


30 Sep 2014, 11:27 a.m. kifinescom

Την σιγουριά πως τόσο η ομάδα μας, όσο και ο ίδιος, θα παρουσιαστούν καλύτεροι σε σχέση με την περσινή σεζόν, εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο πετοσφαιριστής, Ρεϊνάλντο Ντεουτέιρο, ο οποίος - ανάμεσα σε άλλα – τόνισε πως φέτος η προσπάθεια του Τμήματος Πετόσφαιρας για υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί, θα είναι δυσκολότερη.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ρεϊνάλντο Ντεουτέιρο ανέφερε:

«Γνωρίζω την ομάδα, το Κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά και την Κύπρο, συνεπώς όλα αυτά θα με βοηθήσουν ούτως ώστε φέτος να παρουσιαστώ ακόμη καλύτερος σε σχέση με πέρσι. Μέσα από την παρουσία μου στην περσινή σεζόν έχω βελτιωθεί σε ατομικό επίπεδο, έτσι προσδωκώ ότι μέσα από τα παιχνίδια θα μπορέσω να συνεχίσω την αγωνιστική μου πρόοδο».

Ακολούθως, ο Βραζιλιάνος πετοσφαιριστής εξέφρασε την αισιοδοξία του για υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί:

«Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε φέτος να κατακτήσουμε το νταμπλ. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρσι, σε όλα τα επίπεδα και έχουμε μεγάλη διάθεση για να δουλέψουμε και στο τέλος να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ο Βραζιλιάνος πετοσφαιριστής εξήγησε γιατί ο ίδιος θεωρεί ότι η προσπάθεια της ομάδας μας στη φετινή σεζόν θα είναι δυσκολότερη:

«Αναμένουμε ότι θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας στη νέα σεζόν, καθώς αγωνιζόμαστε σε περισσότερες διοργανώσεις, μετά και την επικείμενη συμμετοχή της ομάδας μας στην Ευρώπη. Επιπλέον, οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν πολύ καλά πόσο ποιοτική ομάδα είμαστε και έχουν επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουν να μας κερδίσουν».

Όσο για το τι θα χρειαστεί να προσέξει η ομάδα μας, για να διατηρήσει μία σταθερή πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, επεσήμανε:

«Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά σε αυτά με θεωρητικά πιο αδύνατους αντιπάλους από εμάς και να αποφύγουμε αυτό που είχαμε πάθει πέρσι σε ορισμένα παιχνίδια, δηλαδή να αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχους μας».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο μας να πιστέψει σε εμάς, κάνουμε όλοι μαζί μία νέα αρχή και ενωμένοι θα πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε, να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Follow Kifines