Αχιλλέας Πετρακίδης: Εξαρτάται από εμάς σήμερα, χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο


23 Jan 2015, 12:21 p.m. kifinescom

Τα δικά του μηνύματα, τόσο για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας πετόσφαιρας, όσο και για τον σημαντικό ρόλο που έχει να διαδραματίσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έστειλε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ο Αχιλλέας Πετρακίδης.

Αρχικά σημείωσε για το αποψινό παιχνίδι:

"Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική μας παρουσία. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, τότε θα κερδίσουμε το παιχνίδι".

Ακολούθως, σχολίασε την παρουσία της ομάδας, μετά την τελευταία αλλαγή στο ρόστερ:

"Μετά την ενίσχυση που έχει γίνει με τον Μάξιμο Μοντόγια, είναι απολύτως φυσιολογικό να χρειαζόμαστε ακόμη κάποιο χρόνο για να δέσουμε ως σύνολο. Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, όμως έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εκτιμώ πως στην φάση των play-off θα είμαστε στο καλύτερο επίπεδο από πλευράς απόδοσης, όσο αφορά τη φετινή σεζόν".

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Πετρακίδης ανέφερε για το νικηφόρο σερί των 11 αγώνων:

"Αυτό το σερί δείχνει ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Επίσης, αποδυκνύει ότι έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας, κάτι που έλειπε πάντοτε από την ομάδα, με εξαίρεση την περσινή σεζόν, όπου όμως και πάλι δεν έγινε εφικτό να διατηρηθεί η σταθερότητα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα".

Όσο για τη μάχη του τίτλου, τόνισε:

"Όπως έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, εμείς και η ΑΕΚ Καραβά έχουμε τον πρώτο λόγο για κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Ο διεθνής πετοσφαιριστής έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας μας:

"Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Μας δίνει μεγάλη δύναμη η παρουσία του. Αυτό είναι κάτι που το σχολίασαν και οι ξένοι πετοσφαιριστές μας. Η παρουσία του κόσμου επιδρά πολύ θετικά πάνω μας και μας προσφέρει πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου μας. Ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου μας και στον αγώνα με τον Παφιακό".

Κλείνοντας ανέφερε για τη δική του παρουσία στην ομάδα μας:

"Μεγάλωσα σ'' αυτήν την ομάδα. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόμουν στη Νέα Σαλαμίνα, όμως τώρα επέστρεψα και είμαι πολύ χαρούμενος γι'' αυτό. Πάντα πίστευα στην ομάδα μας, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές που είχαμε. Ανέκαθεν είχαμε σπουδαίους Κύπριους παίκτες, τους καλύτερους από κάθε άλλη ομάδα. Εκεί που υστερούσαμε, λόγω του οικονομικού, ήταν στην ενίσχυση με ποιοτικούς ξένους. Φέτος βλέπουμε ότι υπάρχουν ξένοι παίκτες που κάνουν τη διαφορά και μας δίνουν το κάτι παραπάνω, γι'' αυτό και διεκδικούμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Πάντα πίστευα στην ομάδα, γι'' αυτό και δεν με ξαφνιάζει η φετινή της σπουδαία πορεία".

Follow Kifines