Τηλεοπτικό από το ΡΙΚ2 το Παφιακός - ΟΜΟΝΟΙΑ


4 Feb 2015, 4:33 p.m. kifinescom

Με ανακοίνωση της η ΚΟΠΕ ενημέρωσε ότι από την ερχόμενη Παρασκευή 6/2, οι αγώνες της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος βόλεϊ θα είναι τηλεοπτικοί από το ΡΙΚ2, με πρώτο αγώνα αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

H Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μετά την χθεσινή συνάντησή που είχε με τα σωματεία Α΄Κατηγορίας ανδρών και την οριστικοποίηση του προγράμματος ανακοίνωσε και την επιστροφή τους αθλήματος του βόλεϊ στην τηλεόραση του ΡΙΚ 2 και έτσι την ερχόμενη Παρασκευή αλλά και κάθε Παρασκευή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα υπάρχει μία ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση αγώνα.

Πρώτος τηλεοπτικός αγώνας θα είναι από το γήπεδο Αφροδίτη στην Πάφο μεταξύ των ομάδων Rabel Παφιακός – Papa John’s Ομόνοια ο οποίος θα αρχίσει στις 7.30μ.μ. ενώ η σύνδεση με το γήπεδο θα αρχίσει στις 7.15μ.μ. Το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα μέχρι τέλος του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Επίσης το κανάλι ΡΙΚ 2 θα μεταδώσει τους δύο τελικούς Κυπέλλου ανδρών και γυναικών τις ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Follow Kifines