Θέλει και το Κύπελλο η ΟΜΟΝΟΙΑ!


2 Apr 2015, 11:11 a.m. kifinescom

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, στο στόχαστρο του τμήματος μπαίνει το κύπελλο αφού αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την ΑΕΚ Καραβά το Σάββατο στις 7μμ.

Η επιτροπή πετόσφαιρας με ανακοίνωση της κάνει κάλεσμα στον κόσμο να σταθούν και πάλι δίπλα στην ομάδα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος του τρέμπλ! Ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της χρονιάς.

Φίλοι και Φίλες

Το ερχόμενο Σάββατο 04/04/2015 και ώρα 7:00 μ.μ. η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Καραβά στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κύπρου.

Μετά την κατάκτηση του Supercup και του Πρωταθλήματος στην φετεινή περίοδο, η ομάδα μας έχει στόχο να κατακτήσει και το Κύπελλο για να κλείσει έτσι μια ονειρεμένη χρονιά για το Τμήμα μας.

Ο αγώνας του Σαββάτου είναι και ο τελευταίος φετεινός στην έδρα μας και γι’ αυτό σας καλούμε όπως δώσετε μαζικά το παρόν σας στο στάδιο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για να στηρίξουμε όλοι μαζί την μεγάλη προσπάθεια των Πετοσφαιριστών μας.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στο Gala Dinner που διοργάνωσε το τμήμα μας την περασμένη Τετάρτη 31/03/2015. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε στην διεύθυνση και το προσωπικό του EUROPA PLAZA HOTEL για την άρτια οργάνωση και για την άριστη ποιότητα φαγητού που προσφέρθηκε στους φιλοξενούμενους μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Follow Kifines