Ημερολόγιο: 7η Αγωνιστική


28 Oct 2014, 12:20 p.m. kifinescom

Δόξα Vs ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Διαιτητές: Γεώργιος Νικολάου (Μάριος Δημητριάδης, Χαράλαμπος Γεωργίου  4ος: Κώστας Νικολάου) 

 • 10ο λεπτό: Ο Άλβες με τις τάπες κάνει επικίνδυνο φάουλ στον Σερτζίνιο. Η κίτρινη κάρτα θα ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να δείξει ο Νικολάου, ο οποίος μένει στις παρατηρήσεις. 

 • 15ο λεπτό: Ο Στεπάνοφ υποπίπτει σε φάουλ εκτός περιοχής και σφυρίζεται από τον διαιτητή. Πρώτο φάουλ και πρώτη κίτρινη στο παιγνίδι, για παίχτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενώ νωρίτερα χαρίστηκε ο Νικολάου. Αυτό που λέμε συνεχώς για ανομιομορφία.
 • 18ο λεπτό: Ο Στεπάνοφ πηδάει κατακόρυφα για το κεφάλι στη γωνιά της μικρής περιοχής και στρώνει στον Ποτέ. Πριν να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ο αρχισκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Νικολάου σφυρίζει επιθετικό φάουλ στον απορημένο Σέρβο, για δήθεν επιθετικό στον τερματοφύλακα. Όπως φαίνεται και από το ριπλέι, ο Σιδεράκης είν' αυτός που πάει πάνω στον Στεπάνοφ και όχι αντίθετα. Κανένα φάουλ και η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει ένα καθαρό τέρμα...

 • 31ο λεπτό: Ο Σκαραμοτσίνo ανατρέπεται καθαρά τόσο με το σώμα όσο και με το πόδι κάτω χαμηλά. Ο Νικολάου έχει εξαιρετικό οπτικό πεδίο και για τις δύο παραβάσεις και όμως ανακαλύπτει...κόρνερ!!! 
  Η μπάλα φεύγει καθαρά από τα πόδια του Σκάρα και το ότι ο διαιτητής δίνει κόρνερ δείχνει την ξεκάθαρη του προδιάθεση να μην σφυρίξει πέναλτι στην ΟΜΟΝΟΙΑ με καμία δύναμη! 

 • 82ο λεπτό: Ο Ποτέ σκοράρει μετά από μπαλιά του Μαργκάσα. Ο Μάριος Δημητριάδης (1ος βοηθός) ηψώννει το σημαιάκι για οφσάιντ. Μάλλον στην ίδια ευθεία ο Ποτέ και άλλο ένα τέρμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ακυρώννεται με μεγάλη ευκολία

 • 91ο λεπτό: Ο Νικολάου σφυρίζει ένα πολύ εύκολο πέναλτι. Την ίδια στιγμή που το ξεκάθαρο πέναλτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 31' δεν το είχε δώσει. Η ολοκλήρωση ακόμη ενός εγκλήματος αφού φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής της Δόξας μάλλον πέφτει για να πάρει πέναλτι παρά ο Σερτζίνιο κάνει κάτι το μεμπτό. 

 • Σε συνέχεια της πιο πάνω φάσης δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την αψυχολόγητη ενέργεια του Νικολάου να διατάξει όπως οι ποδοσφαιριστές πάνε στο κέντρο με την φάση του πέναλτι να είναι η τελευταία του αγώνα. Στερώντας δηλαδή άλλο ενάμιση λεπτό παιγνιδιού. Τόσο πολύ ήθελε το Χ... 

 

 • Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ το τρίο της διαιτησίας προχωρούσε προς τα αποδυτήρια, σύμφωνα με μαρτυρίες ο Γεώργιος Νικολάου γύρισε προς την εξέδρα όπου βρίσκονταν κάποιοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εκστόμισε βρισιές προς αυτούς! Το γεγονός κατήγγειλε αρχικά στην τηλεόραση ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενώ το βράδυ της Δευτέρας αποφασίστηκε όπως ο διαιτητής καταγγελθεί γι αυτή του την ενέργεια. 

 

αποελ Vs Νέα Σαλαμίνα 1-0 

Διαιτητές: Κώστας Ψευδιώτης (Σωτήρης Βίκτωρος, Δώρος Τούρος  4ος: Χρίστος Νικολαΐδης)

 • 37ο λεπτό: Ο Καρλάο κάνει πεναλτάρα με καρατιά κάτω χαμηλά στο πόδι του Οκόγιε που έβγαινε φάτσα με το τέρμα. Ο Ψευδιώτης αρνήθηκε το πέναλτι με το οποίο η Σαλαμίνα μπορούσε να ισοφαρίσει τον αγώνα. 

Τα στατιστικά του αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Το Ημερολόγιο της Βρωμιάς
Επομενοι Αγωνες
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Δόξα
20 Sep 2021, 7 p.m.
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Πάφος FC
26 Sep 2021, 9 p.m.
Προσφατοι Αγωνες
FC Kayrat vs ΟΜΟΝΟΙΑ0-0
ΑΕΚ vs ΟΜΟΝΟΙΑ

  October 2014

  Σχετικά άρθρα

  Follow Kifines