Λόρδος Είρων 05/04/13


4 Apr 2013, 11 p.m. lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ, 

Εντωμεταξύ

...εν τζιαι ξέρω τι να γράψω. Εν τούτο το πράμα που με πιάννει κάθε Πέμπτη. Anyway, απλά άνοιξα μια μπύρα τζιαι έκατσα. Πολλά ήσυχα τούτες τις μέρες γενικά. Ούτε πως εν θκιαολοεφτομάδα. Ελπίζω να εν η ηρεμία πριν την καταιγίδα... τζιαι όταν λαλώ καταιγίδα, εννοώ βιασμός του σκατού.

Η ομάδα εν σε φόρμα, οι παίχτες πληρωμένοι (ως ένα βαθμό) τζιαι παθιασμένοι (θέλω να πιστέφκω) να αποδείξουν ότι εν θα πεθάνουμε ποττέ ρε γαμημένοι. Εν τζιαι τούτη ούλλη η αγάπη που τους δείχνει ο κόσμος με την οικονομική προσπάθεια που γίνεται τζιαι ήρτεν ο κόσμος πιο κοντά στην ομάδα. Τούτο δηλαδή που εζητούσαμεν τόσα χρόνια. Υπάρχει λόγος να μεν είμαι αισιόδοξος? Αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε άλλωστε, ΑΛΛΑ να πατούμε χαμέ γιατί επάθαμεν την πολλές φορές. Ο καθένας αναλαμβάνει τη δουλειά του στο γήπεδο. Τζιαι η δική μας εν να ακολουθούμεν την ΘΥΡΑ 9, αφού πρώτα γοράσουμε το πακέτο εισιτηρίων για τα play-off. Χωρίς πολλά πολλά, τζιαι επειδή έλειψεν τζιαι η μπύρα... ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ.

Ώσπου να θκιαβάσετε την επόμενη παράγραφο, πάω να φέρω ακόμα μια... 

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net, το www.omonoialive.com και το www.gate9.com.cy και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Μετά

...την μεγάλη επιτυχία του Fan Day, τι άλλο θέλουμε για να δέσει το γλυκό? 

Μα φυσικά μια FUCK DAY το Σάββατο. Ο ΛΑΟΣ έτοιμος τζιαι καυλωμένος ας γιούζουαλ για το ντέρμπι. Έτσι ματς έχουμεν τα μεσ' το πετσί μας, ζιούμε τζιαι αναπνέουμε για την γαμημένη μέρα που θα έβρουμε μπροστά μας τις σούρτες της Κένεντι τζιαι να αρκέψει το πάρτι. Άλλωστε, όπως εγουστάραμε παιδιά, γουστάρουμε τζιαι τωρά στα 30 (μεγάλε εμπνευστή του στίχου). Επίσης, εννα γουστάρουμε τζιαι στα 60 τζιαι στα 200 άμα λλάχει.ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ.

Μπύρα κανένας? Πάω να φέρω ακόμα μια...

Φκαίνει 

...προς τα έξω ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο που τα κότσιρα για τον διαιτητή του ντέρμπι. Σιγά το νέο εννα μου πείτε. Θκιό φορές φέτος εγλυτώσετε την. Τούτη τη φορά εν θα σας χαρίσουμε με όποιο διαιτητή τζιαι να κατεβείτε, είτε τούτες εν ο Τσαγγάρης, είτε εν ο Νικολαίδης, είτε ο Τάκης ο Σβηστός. Εννα ένι πιο γλυτζιά η πούτσα που εννα σας ταΐσουμε παίζοντας με τους "κανόνες" σας.   

Μεταξύ μας, η ΘΥΡΑ 9 να κάτσει 5-6 σειρές πιο πάνω για να μεν εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιθκιού όταν βαστούν μάππα οι Μαντούκες. ΜΑΣΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Κιάολε τούτη η μπύρα κατεβαίνει νερό...

Χιλιοειπωμένοι 

...τζιαι γραμμένοι από πολλούς αρθρογράφους (και μη) των ΠΡΑΣΙΝΩΝ ιστοσελίδων οι 1948 λόγοι που πρέπει να τους κάμετε τον κώλο κρέμα. Σε τούτους τους 1948 λόγους προσθέστε τζιαι τις θυσίες που κάμνει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε έτσι δύσκολες εποχές για να σωθεί η μεγάλη του ΑΓΑΠΗ. Οι κινήσεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξεπεράσαν τα όρια του μικρόκοσμου της Κύπρου. Τούτο εν σίουρο, γι΄ αυτό απαγορεύεται οποιαδήποτε σύγκριση του κόσμου μας με άλλους. Ξέρω επίσης ότι οι παίχτες καταλάβουν πως οι τελευταίοι μισθοί τους εν που το υστέρημα του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ τζιαι εν έχω αμφιβολία ότι εννα δούμε μιαν παθιασμένη ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο. ΒΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Τελικά, εγέμωσα την παγωνιέρα για να μεν σηκώνουμε συνέχεια... 

Για 

...το τέλος εφύλαξα σας ένα παλιό διαχρονικό pre-game άρθρο το οποίο, όπως ενημερώθηκα από τους μάστρους, εχάθηκε που την ιστοσελίδα όταν εγίνετουν η ανακαίνιση τζιαι ξανανέβηκε σήμερα. Βάρτε το αλκοόλ της επιλογής σας τζιαι πατάτε ΔΑΜΕ!    

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

***ΟΛΟΙ ΘΥΡΑ 9***

Η φωτογραφία της βδομάδας

 

Το τραγούδι της βδομάδας  

Το βίντεο της βδομάδας

  Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ

Λόρδος Είρων

    lordoseirwn@gmail.com

 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines