Λόρδος Είρων 12/04/13


11 Apr 2013, 11 p.m. lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ, 

Ήταν 

...απόλαυση στη δουλειά τούτην την εφτομάδα (τα σέβη μου και τη συμπάθεια μου στους άνεργους ή πρόσφατα απολυθέντες ΚΗΦΗΝΕΣ). Έμπαινες στο γραφείο με άλλον αέρα. Ερουφούσες τον καφέ με άλλην χάρην ρε παιδί μου. Ετοίμαζες σάντουιτς τριάρα για το μεσημέρι τζιαι ως το 69'...εεε...η ώρα 11 εχλαπάκιαζες το.            

Εε άτε, με την ίδια διάθεση πάμε να κάμουμεν μιαν γρήγορη ανάγνωση της επόμενης παραγράφου...  

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net, το www.omonoialive.com και το www.gate9.com.cy και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Μιαν 

...γρήγορη ανάγνωση είπαμεν αγαπητέ/ή μου αναγνώστη/ρια, αλλά εσύ έφαες τζιαι τον Τζίμη the GREEN runner. Anyway, δικαιούσαι. Έσσιει το η εφτομάδα.

Ττάκκα-ττούκκου, σσιηπεθκιές, ντρίπλες, συνδυασμοί, πάσες τρύπες, σπρίντ αλα πορτοκκαλλί λαγός. Η κερκίδα να πηέννει τζιαι να έρκεται, ο κόσμος να βαστά το λαιμό του που την παουρκά τζιαι το κακό. Τι να λέμε τώρα. Πάντως όποιος επήεννε να μου μιλήσει "εμοσκοβολούσεν" η αναπνοή του αλκοόλ. Εν που τούτο που ήπιε τζιαι ο Διονυ-suck-it τζιαι εν την είδε 3 φορές? Εε Χιώτη, ξέρεις ποια εν η επιτομή της αποτυχίας? Να γαμά την γυναίκα σου ο Χατζιηλάστιχος (που εχάθηκες ρε ωραίο πτώμα εσύ?)... δεν σου κάνω τον άγιο άάάάάάχ αμάρτησααα... 

Εντωμεταξύ ρε σκατάες, αν επαίζετε χωρίς τερματοφύλακα, παίζει να μεν εκάμναμε έτσι γλέντι! 3 σσιουτ μέσα στην μπάρρα, 3 γκόουλ ο ΛΑΟΣ... 

Αχ ρε ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ μου τζιαι να κρατούσες το σκορ με τον Ηθικό στο Δασάκι. Αχ τζιαι να έβαλλεν το πέναλτι ο Φρέντι του Ρουβά στην Λεμεσό. Αχ τζιαι να είσσιες το νου σου ακόμα 30'' δευτερόλεπτα με την Δόξα στο Αμμόχωστος. Αχ τζιαι να εμφανίζεσουν που το πρώτο λεπτό στο ΓΣΖ με την Κούλλα αντί να εμφανιστείς μετά το 15'. Αχ τζιαι να στέκεσουν στο ύψος σου με την Κότα στο ΓΣΠ.

Κανεί! Αλλαγή θέματος γιατί η μεγάλη ποσότητα ζιβανίας προκαλεί κάτι το οποίο δεν το θυμάσαι την επόμενη μέρα... 

Όπως 

...είπα τζιαι σε ένα που τα προηγούμενα μου άρθρα, αρνούμαι να ασχοληθώ με τους κκομπλεξικότερους των κκομπλεξικοτέρων του νησιού. Μιλώ φυσικά για τα ασήμαντα κιτρινιάρικα πλασματάκια που εδρεύουν στην Λεμεσό. Τα ρεζιλλίκκια τους στο ΤΕΠΑΚ πριν μερικές βδομάδες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μου με την ζιβανία την χωρκάτικη. Ωωωπ... καταπίνω την τζιαι πάμε παρακάτω.      

Υ.Γ. Τσίρειο αγάπη μου ερχόμαστε...

Έχουμε

...τζιαι κάτι λοαρκασμούς να κλείσουμε αύριο Σάββατο με κάποια Κούλλα από την Λάρνακα η οποία, άκουσον-άκουσον, μετρά μόνο νίκες φέτος απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι αν πιντώσεις την περσινή νίκη του δεύτερου γύρου βρίσκει σε ο ταμπλάς. Καταλάβω όσα λέγονται για κούραση τζιαι μη βάθος στον πάγκο μας αλλά εγώ εν ανέχουμαι να μου φωνάζει ο πουθενάς wannabe οπαδός της Κούλλας (και παράλληλα του ΓελαμΕ σκάλας) για πελάτες τζιαι λοιπές ιστορίες. Σφάξετε τους χωρίς πολλά-πολλά γιατί μπορεί τελικό κυπέλλου να μεν καταφέρουν να περάσουν άρα πρέπει να φαν τις πατσαρκές για να μεν τους τις χρωστούμε ως του χρόνου.  

Εντωμεταξύ πώς την είδετε ρε Κούλλες τζιαι βάλλετε 20 ευρώ εισιτήριο? Άστε μας κουλλίτσες μου...

Οκ, καταλάβω σας ότι παίζετε με την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ τζιαι θέλετε να εισπράξετε, αλλά ξέρετε πολλά καλά ότι ο ΛΑΟΣ εν φίλος της παράδοσης... ιφ γιου νόου γουάτ άι μίαν (δύο-τρία)...

Τραγική 

...η ιστορία του φίλου μας του Asaf τζιαι της γυναίκας του, αφού λόγω κάποιου αμπάλατου "αξιωματούχου" μια οικογένεια με 3 ανήλικα μωρά εν μοιρασμένη στα άκρα του πλανήτη τους τελευταίους 7 μήνες. Ούλλα αρκέψαν όταν εμετακομίσαν Αμερική για μια καλύτερη ζωή τζιαι μια καλή μέρα αποφασίσαν να παν μιαν εκδρομή στον Καναδά. Περισσότερες λεπτομέρειες για το δράμα που ζει ο Asaf μπορείτε να βρείτε δαμέ. 

Εγώ τζείνο που μπορώ να κάμω, είναι να ευχηθώ στον φίλο μας Asaf ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι σύντομα να επανενωθεί η οικογένεια του. 

Μαγική 

...νύχτα προδιαγράφεται ΚΗΦΗΝΕΣ μου πόψε Παρασκευή. Πρώτα πάμε Ελευθέρια (20:30) για να βοηθήσουμε την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του παρκέ στον αγώνα κυπέλλου με τον Αρίων Εργατών. Ο στόχος του double αδιαπραγμάτευτος, γι' αυτό πιάνουμε τις μπύρες μας τζιαι πάμε.       

Αφού πιούμε ούλλες μας τις μπύρες τζιαι τελειώσει το ματς, φέφκουμε μαζικά για το Fan Club της οργανωμένης μας κερκίδας όπου ο φίλτατος Χρίστος Κουρτελλάρης τραγουδά για μας τζιαι την ΟΜΟΝΟΙΑ. Συνεχίζουμε επίσης με μπύρες για να μεν τα σμίξουμε πριν τις 12. Μετά τις 12 δικαιούμαστε τζιαι όποιος μπορεί να πει "να μου φέρνεις ζάλη στο μυαλό" χωρίς να μασσέψει σημαίνει εν τα έσμιξε και θα συλληφθεί πάραυτα από τον μπάρμαν.   

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

***ΟΛΟΙ ΦΟΥΤΣΑΛ & ΜΠΟΥΑΤ***

Η φωτογραφία της βδομάδας

 

Το τραγούδι της βδομάδας  

"...we have to bring the world together and learn to live as one..."

Το βίντεο της βδομάδας

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ

Λόρδος Είρων

    lordoseirwn@gmail.com  

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines