Στιγμιότυπα: ΟΜΟΝΟΙΑ Vs ΕΝΠ 4-0 (video)


18 Sep 2022, 10 p.m. kifinescom

Με σκόρερ τους Μίλετιτς , Μπρούνο , Ασναριφαρντ και Ζαχαρίου η ομάδα μας παρουσίασε σήμερα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα την εικόνα που θελουμε όλοι να βλέπουμε . Καλή κυκλοφορία , κάθετο παιγνίδι , γρήγορη ρυθμό και αποτελεσματικότητα .

Δεν τέθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα σε αμφισβήτηση η υπέροχη της ομάδας μας , ενώ το ότι το πρώτο τέρμα μπήκε στο 30’ μάλλον κολακεύει την ομάδα της Ένωσης . Αναλογιζόμενοι και τις σημερινές απουσίες αλλά και ποιοι έμειναν στον πάγκο, όπως και το ότι η ομάδα βρίσκόταν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής εκτός Κύπρου, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι με τα όσα είδαμε .

Η ομάδα , ο κόσμος και γενικά όλη η ομονοιάτικη οικογένεια χρειαζόταν ένα τέτοιο αποτέλεσμα και εμφάνιση . Ιδιαίτερα σήμερα με μια διακοπή δυο εβδομάδων να ακολουθούν . Πρώτη εμφάνιση για τον Χουπερ με την φανέλα της ομάδας μας , ενώ το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχαν Μίλετις, Ασναριφαρντ και Ζαχαριου. Ο Μπρούνο πέτυχε το τρίτο του φετινό τέρμα ενώ είχε και μία ασίστ , οπως και οι Καρίμ, Παπουλλής και Λετζιακς

Τα στιγμιότυπα: 

Η παρακάμερα: 

Follow Kifines