Το επιτελείο...άλλαξε τη κάρτα!


19 Jan 2013, 7:43 p.m. kifinescom

Έχουν πλάκα εκεί στον όμιλο του Χάσικου. Ξεχάσανε προς στιγμή ότι σε προεκλογική περίοδο μια εφημερίδα δεν πρέπει να συμπεριφέρεται ως μέσο ενημέρωσης, αλλά σαν προεκλογική φυλλάδα και άφησαν να μπει κάτι το πρωτάκουστο στη σελίδα τους:

Τσίμπησε το X ο Δημητρίου 

Ο Βασίλης Δημητρίου θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ο MVP του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια. Τον τίτλο του MVP θα ήθελε φυσικά να πάρει και ο βοηθός διαιτητής ο οποίος δεν σήκωσε την σημαιούλα του όταν ο Μαντούκα δεν πρόλαβε τη μπάλα πριν βγει άουτ και έτσι ο Πίντο έκανε το 1-0 στο 15ο λεπτό του α' ημιχρόνου. Η φάση του γκολ του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν η μοναδική για να χαρακτηρίσει κάποιος MVP τον διαιτητή του αγώνα. Στο 78ο λεπτό ο Βασίλης Δημητρίου έδειξε κόκκινη κάρτα στον Μαργκάσα σε φάουλ που έκανε από πίσω στον Μπέκμαν. Σωστά ο κ. Δήμητριου σφύριξε το φάουλ αλλά η κόκκινη κάρτα ήταν.. παρατραβηγμένη. Ο Μπέκμαν έβγαίνει με προυποθέσεις μπροστά, όμως ήταν στο κέντρο του γηπέδου, δεν ήταν ο τελευταίος παίχτης, και ο Μαργκάσα δεν έπεσε και με τα δύο πόδια. Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες με το ισόπαλο 1-1 και τους πράσινους παραπονούμενους.

Βέβαια το άρθρο δεν άντεξε πέραν των 10 λεπτών στη σελίδα της «Αληθειας» στη διεύθυνση alithia.com.cy

Μάλλον το...επιτελείο που δεν κοιμάται ποτέ έριξε την είδηση και σε χρόνο ρεκόρ εξαφανίστηκε.

Φαίνεται κάποιος κατάλαβε την «γκάφα» και ότι είναι απαράδεχτο εν μέσω προεκλογικής να γράφονται τέτοια πράγματα, ότι τάχατες ο Δημητρίου ευνόησε το αποελ ή το ότι ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής τέλος πάντων.

Και για να δέσει το γλυκό, ανάρτησαν στο αθλητικό σάιτ του ομίλου: sport-fm.com.cy και την «διορθωμένη» έκδοση της είδησης!

Πόσο γελοίοι μπορεί να είστε....ΜΑ ΠΟΣΟ; 

Ακούσαμε και τον τάχατες φιλο-ΟΜΟΝΟΙΑτη Πανίκκο Κωνσταντίνου στις συχνότητες του Σπορ FM με το γνωστό του κόμπλεξ να λέει ότι είναι κόκκινη, την ίδια στιγμή που ο συνάδελφος του Αντρέας Μιχαήλ στο γήπεδο με επιχειρήματα εξηγούσε γιατί δεν είναι κάρτα.  

Νυν υπέρ πάντων ο αγών...

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines