Ίδια η αποστολή για το ντέρμπι


11 May 2013, 6:55 p.m. kifinescom

Με τους γνωστούς 18 στην αποστολή η ΟΜΟΝΟΙΑ για το ραντεβού "Ευρώπης" με τον αιώνιο, αύριο στις 6μμ στο ΓΣΠ. Ο Τόνι Σαβέφσκι δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση.

Δοκιμασμένη και επιτυχημένη η συνταγή το τελευταίο διάστημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και εφόσον τραυματισμοί και κάρτες - ή μάλλον η απουσία τους- της το επιτρέπουν, θα παραταχθεί αύριο με το γνωστό σχήμα με το οποίο κατάφερε αυτό που φαινόταν αδιανόητο πριν τρεις μήνες. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος, έχοντας το βαθμολογικό αβαντάζ για τη δεύτερη θέση. Είναι ήδη στη δεύτερη θέση και με μια νίκη κόντρα στο αποελ σφραγίζει σίγουρα την παρουσία της στο Γιουρόπα της επόμενης σεζόν αλλά θα είναι και μια ανάσα από το να καταφέρει να τερματίσει δεύτερη στη βαθμολογία σε μια χρονιά που όλοι στοιχημάτιζαν εναντίων της ακόμα και για μια θέση στην τετράδα.

Ο προπονητής μας δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην προετοιμασία, πέραν του Ζοάο Άλβες που έφυγε για Πορτογαλία, έτσι για τον αυριανό αγώνα επιστρατεύει ο,τι καλύτερο διαθέτει. Πρόκειται για τους: 

Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρενάτο Μαργκάσα, Χάρης Κυριάκου, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μάρκο Σοάρες, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή. 

Σε ότι αφορά την 11άδα, αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος, δυσκολευόμαστε να φανταστούμε κάποια αλλαγή σε σχέση με το νικηφόρο 4-0 κόντρα στην Ανόρθωση. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines