Μικρότητα από τους παράγοντες της Άεκ


18 May 2013, 10:25 p.m. kifinescom

Πέραν των παράλογων παραπόνων των παραγόντων της Άεκ για τις αποφάσεις των διαιτητών στο ψεσινό παιγνίδι, έχουμε δεχτεί καταγγελία από οπαδούς μας στην Δυτική κερκίδα για την συμπεριφορά τους προς τον κόσμο μας.

Συγκεκριμένα ο κύριος Πελεκάνος, παράγοντας της Άεκ χειρονομούσε άσεμνα προς τους οπαδούς μας προκαλώντας την εξέδρα. Φαίνεται ότι μοναδική του ελπίδα μετά το πατατράκ της κούλλας ήταν το να καταφέρει να προκαλέσει έκτροπα και τη διακοπή του αγώνα. Έχουν όμως γνώση οι φύλακες και δεν θα μας έπιαννε κότσο...ο κκέλης! 

Για τα γελοία παράπονα της Άεκ, κυρίως για το πρώτο τέρμα όπου έχουν ξεκινήσει εργολαβία για να μας πείσουν ότι το καθαρό τέρμα του Σκέμπρι ήταν οφσάιντ, παραθέτουμε φωτογραφία από το βίντεο που προβλήθηκε στις επαναλήψεις και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν στην ίδια ευθεία με την μπάλα άρα δεν υπάρχει καμιά παράβαση

Όπως είπε και ο προπονητής μας, «μερικές φορές η αποτυχία μας κάνει να ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν» και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε παραπάνω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος έχει αδικηθεί κατάφορα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της τετράδας. Μάλιστα τα σφυρίγματα ήταν τέτοια που ακόμη και για τα ΜΜΕ ήταν πλέον αδύνατο να μην εκφραστούν για τα όσα αίσχιστα είδαμε στους αγώνες της ομάδας μας. 

Καλή ομαδούλα η «κούλλα» όμως για να φτάσει σε επίπεδο που να μπορεί να αμφισβητεί την ανωτερότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε οποιοδήποτε επίπεδο έχει πολλή δρόμο να διανύσει. Καλό καλοκαίρι λοιπόν στους συμπαθείς Λαρνακείς και στον φίλο μας το Πελεκάνος να συστήσουμε αντηλιακό με δείχτη προστασίας 50+ για την φαλάκρα όταν θα παραθερίζει στις φοινικούδες και θα βλέπει από το καφέ την προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Γιουρόπα.

 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας

Follow Kifines