Καϊάφας: «Νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου»


31 Oct 2014, 1:48 p.m. kifinescom

"Παρότι η προσέγγιση του αγώνα αλλάζει από αντίπαλο σε αντίπαλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα" δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου ο Κώστας Καϊάφας. 

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάλεσε επίσης τον κόσμο της ομάδας να δώσει το μασικό τουπαρόν στο ΓΣΠ για να σπρώξει την ΟΜΟΝΟΙΑ προς το ζητούμενο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς: 

«Τέτοιου είδους παιχνίδια έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα, τις δικές τους δυσκολίες και τη δική τους σημασία. Διαφορετικά προσεγγίζεις τα ντέρμπι και διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια, ωστόσο ο στόχος παραμένει ο ίδιος και αυτός είναι η νίκη».

Για τις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου, ο προποντής της ομάδας μας ανέφερε:

«Επιβάλλεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι. Κρύβει παγίδες ο αγώνας της Κυριακής. Ο αντίπαλος προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα, έχει στον πάγκο του νέο προπονητή, ενώ και οι ποδοσφαιριστές του σίγουρα θα θέλουν να δείξουν πολύ καλό πρόσωπο, γι’ αυτό και τον αναμένουμε να παρουσιαστεί με ενθουσιασμό».

Όσο αφορά το παιχνίδι της Κυριακής και την προοπτική μίας ενδεχόμενης νίκης επεσήμανε:

«Θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να επιδιώξουμε το γκολ, το οποίο θα μας βοηθήσει να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Αναμφίβολα είναι ένα παιχνίδι που εξαρτάται από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή, ούτως ώστε να πάμε στα ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή».

Ο Κώστας Καϊάφας αναφέρθηκε και στο ευρύτερο συμπέρασμα που βγαίνει μέσα από τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος:

«Βλέπουμε πως σχεδόν όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος κρίνονται στις λεπτομέρειες, με στενά σκορ. Αποδεικνύεται πως εάν δεν είσαι έτοιμος και συγκεντρωμένος, τότε είναι πιθανό να την πατήσεις».

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Από την πλευρά μας ελπίζουμε ότι στο τέλος θα του δώσουμε τη χαρά που ζητάει».

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Αγία Νάπα

Follow Kifines