Χριστοδούλου: «Έχουμε ανάγκη τον κόσμο τόσο εντός όσο και εκτός»


24 Oct 2014, 12:27 p.m. kifinescom

Στη δυναμική που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον κόσμο της δίπλα της αναφέρθηκε στις δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Σωματείου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Ο διοικητικός παράγοντας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε επίσης για την ελπίδα που υπάρχει στην ομάδα ότι η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα μας και θα πάρει συνεχόμενες νίκες που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά. 

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε συνεχόμενες νίκες. Δεν το έχει κανει όμως για διάφορους λόγους. Κάποτε από ευθύνη δική μας...κάποτε από ευθύνη άλλων. Ας μην επιστρέφουμε στα παλιά.

Η ομάδα επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά από μια διακοπή 3 βδομάδων ύστερα από ένα ματς που ήμασταν καλοί σε μεγάλο χρονικό διάστημα και αγωνιστήκαμε και με αριθμητικό μειονέκτημα. Άρα το στοίχημα είναι να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα μετά από μια τέτοια διακοπή.

Η διακοπή λογικά θα βοηθήσει. Να μην ξεχνάμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε τις επίσημες της υποχρεώσεις από τον Ιούλη με συνεχή παιγνίδια. Ελπίζουμε ότι ξεκουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές μας και ηρέμησαν για να μπούμε σε μια σειρά παιγνιδιών που θέλουμε να είναι νικηφόρα.

Για την παρουσία του κόσμου στο αυριανό παιγνίδι:

Από τη στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής ζητάει την παρουσία του κόσμου και όταν η παρουσία του κόσμου προσθέτει άλλη δυναμική σε παιγνίδια μας, τότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικό είναι να εκεί ο κόσμος μας. Αντιλαμβάνομαι γιατί κάνει αυτό που κάνει ο κόσμος μας, όμως τους χρειαζόμαστε δίπλα μας τόσο στα εκτός όσο και στα εντός.

Να θυμίσω επίσης ότι χρειαζόμαστε μεγάλη βοήθεια στο οικονομικό άρα ιδιαίτερα στα εντός τους έχουμε μεγάλη ανάγκη. Είναι πολλές οι χιλιάδες που χρειαζόμαστε.

Τα στατιστικά του αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

October 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines