Θέλει τη νίκη για να ανέβει


25 Oct 2014, 11:45 a.m. kifinescom

Μοναδικός στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Μακάριο το διπλό. 

Τρεις βδομάδες μετά το τελευταίο παιγνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το πρωτάθλημα, επιτέλους ξανά μπάλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται απόψε στις 6μμ στο Μακάριο από τη Δόξα και μοναδικό ζητούμενο για το Τριφύλλι είναι η νίκη. Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που δεν έχει έρθει ακόμη και την έχει ανάγκη η ομάδα μας για να ανεβεί βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. 

Από την αρχή της σεζόν η ομάδα μας ψάχνει το νικηφόρο σερί για να κτίσει επάνω του μια νέα δυναμική, όμως για διάφορους λόγους μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει γίνει κατορθωτό. 

Αντίπαλος λοιπόν απόψε η Δόξα, η οποία βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σημειώσει την πρώτη της νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό στο Δασάκι - no offer στα μπούκικα το παιγνίδι - ενώ μια βδομάδα νωρίτερα πήρε το βαθμό κόντρα στη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς βρίσκεται σε δυσμενή θέση αφού στις πρώτες 6 αγωνιστικές έδειξε πολλές αδυναμίες με αντίπαλους που θεωρητικά ήταν στο δικό της μέγεθος. Απέναντι σε Αέλ δε, δέχτηκε τον διασυρμό με 4-0. Ο Ρικάρντο Φερνάντες την κρατάει μέχρι στιγμής ζωντανή, αφού με δικά του τέρματα κέρδισε βαθμούς η ομάδα όμως σήμερα θα απουσιάσει, όπως και ο Γκάρι Αμπρουάζ .

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την πλευρά της έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Χάρη Κυριάκου μόνο αφού η μεγάλη διακοπή έδωσε τον χρόνο στους ποδοσφαιριστές με προβλήματα τραυματισμών να επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα φυσικής και σωματικής κατάστασης. Έτσι με όλη (σχεδόν) την ομάδα στη διάθεση του μένει μόνο η σωστή τους αξιοποίηση από τον Καϊάφα για να έρθει η νίκη. 

Η αποστολή: 

Γιώργος Οικονομίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Νούνο Ασίς, Σερτζίνιο, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρόντρι, Αντρέας Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Κριστοβάο Ράμος, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Γεράσιμος Φυλακτού, Μάριος Δημητρίου, Άλεξ Ρούμπιο, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Γκαουσού Φοφανά, Μίκαελ Ποτέ, Άντραζ Κιρμ, Μίλαν Στεπάνοφ, Αντώνης Γιωργαλλίδης και Κωνσταντίνος Παναγή

Δυστυχώς σ' αυτή τη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας θα είναι μόνοι, αφού οι οπαδοί μας θα τηρήσουν αποχή. Παρότι η ομάδα σε κάθε ευκαιρία που τις δίνεται ζητάει την επιστροφή του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κύβος ερρίφθη όχι μόνο από τους οργανωμένους αλλά από την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου μας που κουράστηκε να γίνεται κορόιδο του κάθε παράγοντα Σωματείου ή της ΚΟΠ. 

Ο αγώνας είναι ορισμένος για τις 6μμ και θα μεταδίδεται ραδιοφωνικά από το Kifines Radio και τηλεοπτικά από την CytaVision Sports 2

Τα στατιστικά του αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

October 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines