Μένει ή φεύγει;


3 Nov 2014, 1:06 p.m. kifinescom

Μεγάλη συζήτηση στους κύκλους της ομάδας άνοιξε μετά τις ψεσινές δηλώσεις του Καϊάφα σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο. 

Η απάντηση στο ερώτημα της επικεφαλίδας μπορεί να δοθεί μόνο από τον ίδιο και αυτό θα γίνει σήμερα το απόγευμα όταν και ο κόουτς θα έχει συνάντηση με τον Δώρο Σεραφείμ, πριν την συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου. Άρα πολύ σύντομα θα μάθουμε τι είδους εξελίξεις να αναμένουμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τις οποίες προανήγγειλε ο κόουτς. 

Παρά την πικρία του για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ο Καϊάφας δεν θέλει να φύγει από την ομάδα. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος μαχητής και δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι ο Καϊάφας θα ζητήσει στήριξη από τη Διοίκηση για τον σχεδιασμό που θέλει να κάνει στην ομάδα ενόψει και της μεταγραφικής του Γεννάρη όπως και στην αντιμετώπιση κάποιων συμπεριφορών στα αποδυτήρια. 

Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι την ώρα του αγώνα αλλά και στη διάσκεψη ο κόουτς ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος. Μπορεί αργά το βράδυ ψες να φάνηκε να καταλαβαίνει ότι έδωσε μηνύματα πρόθεσης παραίτησης και να θέλησε να το ξεκαθαρίσει ότι δεν το εννοούσε έτσι, όμως αν δεν πάρει αυτά που θέλει από το Συμβούλιο σήμερα, η πόρτα αυτή θα ξανανοίξει. 

Ο κόουτς έχει ένα ισχυρό έρεισμα στον κόσμο της ομάδας και αυτό φαίνεται να είναι το καλύτερο του διαπραγματευτικό του χαρτί. Είναι πάγιο αίτημα πολλών οπαδών να στηριχθεί επιτέλους ένας προπονητής, πόσο μάλλον όταν αυτός ονομάζεται Κώστας Καϊάφας.

Μια σύγκρουση του Συμβουλίου με τα "θέλω" του προπονητή και εξώθηση του σε παραίτηση, θα διαταράξουν για τα καλά τις σχέσεις Σωματείου - οπαδών. Και σε αυτή την περίοδο, κανείς την ομάδα δεν έχει αυτήν την πολυτέλεια... 

 

Follow Kifines