Συγκεντρωμένοι όλοι στο ντέρμπι της Κυριακής


9 Dec 2014, 8:48 a.m. kifinescom

Η προετοιμασία για ένα ντέρμπι χρειάζεται ηρεμία και προσήλωση στο στόχο. Είναι γι αυτό που από σήμερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ βάζουν πίσω τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες και σκέφτονται μόνο την Ανόρθωση.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ το παιγνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού δεδομένων των υφιστάμενων βαθμολογικών αναλογιών μια ενδεχόμενη νίκη επί της Ανόρθωσης θα δώσει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα μας για εξασφάλιση μιας εκ των προνομιούχων θέσεων στο πίνακα του πρωταθλήματος. Η διαφορά βρίσκεται ήδη στους 3 βαθμούς και το να φτιάξει η ΟΜΟΝΟΙΑ μια διαφορά 6 βαθμών θα της δώσει σημαντικό χάντικαπ, πάντα έναντι της Ανόρθωσης.

Γιατί από εκεί και πέρα υπάρχει και η Αελ (-2), η Αεκ (+2), ο Ερμής (+4), ο Απόλλωνας (+6) και αποελ (+11).

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι να κυνηγάς τόσες ομάδες γι αυτό και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους γιατί θα πρέπει η ομάδα να κυνηγήσει τις όποιες βαθμολογικές απώλειες των προπορευόμενων.

Ο Καϊάφας θα έχει τις επιστροφές των Κυριάκου και Σκαραμότσινο από τις τιμωρίες τους ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι και ο Γκριγκαλασβίλι θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν αμφίβολοι οι Ράμος, Γιωργαλλίδης και Παναγιώτου.

December 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines