«ΟΚ» από Οθέλλο


14 Aug 2014, 4:27 p.m. kifinescom

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Σωματείου, ο Οθέλλος Αθηαίνου ενημέρωσε ότι αποδέχεται το αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για αναβολή του μεταξύ τους αγώνα για την 1η αγωνιστική. 

Είναι σίγουρα προς τιμήν του Σωματείου της Αθηαίνου, που συμφώνησε στο αίτημα της ομάδας μας. Σαφώς και αυτό είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, όταν η καλή παρουσία των Κυπριακών ομάδων στα Ευρωπαϊκά "σαλόνια" υπερισχύει του στενού σωματειακού συμφέροντος και αυτό είναι κάτι που θα θυμάται για πάντα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ως εκ τούτου, ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής που ορίστηκε για τις 25 Αυγούστου, θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλλος. Η επίσημη επιβεβαίωση αναμένεται να έρθει από την ΚΟΠ εντός των επόμενων ημερών. 

Η ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Οθέλλος Αθηένου, ανακοινώνει ότι αποδέχεται το αίτημα της Ομόνοιας για αναβολή του μεταξύ μας αγώνα την Α’ Αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της.

Παρά το όποιο οικονομικό και αγωνιστικό αντίκτυπο μπορεί να έχει αυτή η απόφαση, ο Οθέλλος Αθηένου θα σταθεί δίπλα στις κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γραφείο Τύπου Οθέλλου Αθηένου

Τα στατιστικά του αγώνα Οθέλλος Αθηένου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines