Πέρες: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην οικογένεια της Ομόνοιας»


23 Dec 2015, 3:39 p.m. kifinescom

Μετά την λύση του συμβολαίου του με την ομάδα μας, ο Ματίας Πέρες ανάρτησε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο λογαριασμό του στο facebook.

Χαιρετώ όλους τους φίλους και τους οπαδούς, θέλω να σας ενημερώσω ότι σήμερα έχω τελειώσει το συμβόλαιο μου με την Ομόνοια.

Είναι κάτι που δεν με κάνει ευτυχισμένο και θεωρώ ότι δεν ανταποκρίθηκα στο σκοπό για τον οποίο ήρθα. Ήρθα για να παίξω για δύο χρόνια και φεύγω χωρίς να μου δοθεί η ευκαιρία και χωρίς καν να καταλάβω τι συνέβη. Αισθάνομαι πολύ λυπημένος, γιατί αισθάνομαι ότι είχα πολλά να προσφέρω στην ομάδα αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Έτσι είναι μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει εξήγηση.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην οικογένεια της Ομόνοιας επειδή καταλαβαίνω ότι το πνεύμα του συλλόγου είναι οι οπαδοί και γι'αυτό πρέπει να παλέψετε: Την πράσινη οικογένεια.

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στους ανθρώπους που εργάζονται στο Ηλίας Πούλλος, τους διευθυντές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, τον προπονητή μου Fangio Buyse. Μοιραστήκαμε πολλές επαγγελματικές προπονήσεις και  καλές στιγμές.

Θέλω να πω ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, με στήριξαν πλήρως σε αυτή την αρνητική εμπειρία. Τους φίλους μου Nuno Assis και Renato Marcasa που από την πρώτη στιγμή που έφτασα εδώ με βοήθησαν με κάθε τρόπο, καθώς επίσης και όλους εσάς που ενθαρρύνατε και μου δίνατε δύναμη. Αυτό ήταν αυτό που με κράτησε δυνατό όλο αυτό το διάστημα. Είστε οι καλύτεροι.

Ευχαριστώ πολύ.

 

Hello to all my friends and fans, I want to tell you that today, I have finished my contract with Omonia.It is...

Posted by Matías Perez Laborda Official on Wednesday, 23 December 2015

Follow Kifines